ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάαλαντ: Σάλο με τη photo που τον δείχνει να οδηγάει κρατώντας κινητό

Χάαλαντ: Σάλο με τη photo που τον δείχνει να οδηγάει κρατώντας κινητό
PRINT SCREEN

Μπελάδες με τη δικαιοσύνη είναι πιθανό να βρει ο Έρλινγκ Χάλαντ, μετά από τη δημοσίευση φωτογραφίας που δείχνει τον φορ της Μάντσεστερ Σίτι να οδηγεί χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα κινητό τηλέφωνο.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ σαρώνει εντός γηπέδων με τις εμφανίσεις του με την Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις ωστόσο εκτός αγωνιστικού χώρου φαίνεται πως πιάστηκε... οφσάιντ. Απόδειξη η φωτογραφία του που έχει κάνει εδώ και αρκετές ώρες την εμφάνισή της στα social media, με τον Νορβηγό να φαίνεται να οδηγεί το αμάξι του κρατώντας κινητό στο χέρι.

Το σχετικό... ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από την "Sun", με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο Χάλαντ "πιάστηκε στα πράσα" την ώρα που βρισκόταν στην πανάκριβη Rolls Royce του (αξίας 340.000 ευρώ παρακαλώ) και οδηγούσε στην πόλη του Μάντσεστερ.

Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου λίγο μετά από το απίστευτο κρεσέντο του κόντρα στην Λειψία (σκόραρε πέντε γκολ στον νοκ-άουτ αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League), με τον Νορβηγό να απειλείται να τιμωρηθεί έξι βαθμούς ποινής σε ένα ειδικό σύστημα ποινών που ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και με το πρόστιμο των 230 ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ