ΑΓΓΛΙΑ

Carabao Cup: Μετατέθηκε για τον Απρίλιο ο τελικός

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν την κατάκτηση του League Cup της σεζόν 2019-2020 μετά την επικράτησή τους με 2-1 επί της Άστον Βίλα
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν την κατάκτηση του League Cup της σεζόν 2019-2020 μετά την επικράτησή τους με 2-1 επί της Άστον Βίλα AP PHOTO/IAN WALTON

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας έκανε γνωστό πως ο προγραμματισμένος για τις 28 Φεβρουαρίου φετινός τελικός του Carabao Cup θα λάβει χώρα στις 25 Απριλίου, σε μία προσπάθεια να βρεθεί κόσμος στις εξέδρες του ιστορικού "Γουέμπλεϊ".

Είθισται εδώ και αρκετά χρόνια να γνωρίζουμε τον νικητή του Carabao Cup πριν μπει η ανοιξη, όμως αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να σαρώνει την Ευρώπη και τον κόσμο και να έχει φέρει τα πάνω κάτω και στο ποδόσφαιρο και από τη στιγμή που τα γήπεδα παραμένουν εντελώς κλειστά στην πλειοψηφία τους, ο φετινός τελικός του Carabao Cup αλλάζει ημερομηνία.

Όπως έκανε γνωστό την Δευτέρα (21/12) μέσω επίσημης ανακοίνωσης η EFL, ο τελικός δεν θα διεξαχθεί τη φετινή σεζόν στις 28 Φεβρουαρίου 2021 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί αλλά θα μετατεθεί για τις 25 Απριλίου, σε μία προσπάθεια να παραστούν οπαδοί στις κερκίδες και να μη γίνει με κλειστές τις πόρτες του "Γουέμπλεϊ".

Η απόφαση μάλιστα αυτή πάρθηκε λίγα μόλις 24ωρα αφότου επιβεβαιώθηκε πως βρέθηκε μετάλλαξη του κορονοϊού στο Λονδίνο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η Premier League να μην επιτρέπει πλέον στις ομάδες της αγγλικής πρωτεύουσας να έχουν 2.000 οπαδούς στις κερκίδες στα παιχνίδια τους, κάτι που γινόταν από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά.

Υπενθυμίζεται πως η τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση στην Αγγλία βρίσκεται πλέον στην προημιτελική φάση και στο διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου θα προκύψουν τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών.

Την Τρίτη θα έχουμε τις αναμετρήσεις Μπρέντφορντ - Νιούκαστλ και Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι, που θα δώσουν τη σκυτάλη μία ημέρα αργότερα στα παιχνίδια Στόουκ - Τότεναμ και Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ