ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Ξέσπασε με "πεντάρα" η Άιντραχτ και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη

Frankfurt's Filip Kostic, right, celebrates after scoring his side's third goal with Frankfurt's Evan N'Dicka, center and Frankfurt's Goncalo Paciencia, left, during the German DFB Cup third round match between Eintracht Frankfurt and RB Leipzig at the Commerzbank-Arena stadium in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Filip Kostic, right, celebrates after scoring his side's third goal with Frankfurt's Evan N'Dicka, center and Frankfurt's Goncalo Paciencia, left, during the German DFB Cup third round match between Eintracht Frankfurt and RB Leipzig at the Commerzbank-Arena stadium in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τίμοθι Τσάντλερ και Φίλιπ Κόστιτς που σημείωσαν από δύο γκολ, η Άιντραχτ επικράτησε εύκολα 5-0 της Άουγκσμπουργκ και παρέμεινε στο κυνήγι μίας ευρωπαϊκής θέσης.

Σε τροχιά Ευρώπης παρέμεινε η Άιντραχτ, η οποία διέσυρε 5-0 την Άουγκσμπουργκ για την 21η αγωνιστική της Bundesliga. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους "Αετούς" οι Τίμοθι Τσάντλερ και Φίλιπ Κόστιτς που σημείωσαν δύο γκολ έκαστος, με τον Σέρβο χαφ να προσφέρει και δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό, ο Τσάντλερ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γερμανοκαναδός μπακ-χαφ διπλασίασε τόσο τα προσωπικά γκολ του, όσο και της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμούς και στο 55' ο Αντρέ Σίλβα, ύστερα από ασίστ του Κόστιτς, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ αδυνατούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά απ' τα αντίπαλα καρέ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κόστιτς με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Οι "Αετοί" ανέβηκαν στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -6 από την 6η Σάλκε, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον αντίποδα, η Άουγκσμπουργκ δείχνει πως δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά την ίδια στιγμή δεν φαίνεται ικανή για το βήμα παραπάνω.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Άιντραχτ - Άουγκσμπουργκ 5-0 (37', 48' Τσάντλερ, 55' Σίλβα, 89', 90' Κόστιτς)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

16:30 Βόλφσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ

16:30 Βέρντερ - Ουνιόν Βερολίνου

16:30 Χέρτα - Μάιντς

16:30 Φράιμπουργκ - Χόφενχαϊμ

16:30 Σάλκε - Πάντερμπορν

19:30 Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

16:30 Γκλάντμπαχ - Κολωνία

19:00 Μπάγερν - Λειψία

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ