ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα τα έκαναν όλα λάθος

Bundesliga: Οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα τα έκαναν όλα λάθος

Ποια μέτρα προστασίας; Οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα τα έκαναν όλα λάθος μετά από το 0-3 στην έδρα της Χόφενχαϊμ, δίνοντας το κακό παράδειγμα σε όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση (VIDEO).

Όταν ο Σαλομόν Καλού έκανε live stream από τα αποδυτήρια της Χέρτα πριν από δύο εβδομάδες, για να αποδείξει ότι η ομάδα του αγνοούσε επιδεικτικά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό , οι παράγοντες της Χέρτα έχασαν το μυαλό τους. Τον τιμώρησαν, συνέχισαν τη ζωή τους και το απόγευμα του Σαββάτου (16/5) είδαν τους ποδοσφαιριστές τους να τα κάνουν ΟΛΑ λάθος αμέσως μετά από το τρίτο γκολ επί της Χόφενχαϊμ.

Και όλοι μαζί πανηγύρισαν και αγκαλιές έκαναν και τα μάγουλα ο ένας του άλλου έπιασαν και το δάχτυλο στο στόμα (ο σκόρερ Ματέους Κούνια) έβαλαν. Διότι αν δεν καταπατήσεις τα μέτρα της Bundesliga στο πρώτο κιόλας ματς μετά από δύο μήνες, πότε θα το κάνεις; Δυστυχώς αρκετοί αθλητές δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και αντί να δώσουν το καλό παράδειγμα, συνεχίζουν να κάνουν του κεφαλιού τους.

Δείτε το video από τη μετάδοση της Cosmote:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ