BUNDESLIGA

Bundesliga: Ο Μαυροπάνος έβαλε υπέροχο γκολ με σόλο στη νίκη της Στουτγκάρδης, "τρίποντο" και η Ντόρτμουντ

Bundesliga: Ο Μαυροπάνος έβαλε υπέροχο γκολ με σόλο στη νίκη της Στουτγκάρδης, "τρίποντο" και η Ντόρτμουντ
TWITTER

Ο Ντίνος Μαυροπάνος σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ με σόλο στη νίκη της Στουτγκάρδης επί της Χόφενχαϊμ. Νίκη και για την Ντόρτμουντ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος σημείωσε ίσως το ωραιότερο γκολ της 7ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σκόραρε με σόλο στη νίκη της Στουτγκάρδης επί της Χόφενχαϊμ με 3-1.

Το χρονόμετρο έδειχνε το 60ό λεπτό όταν ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έκλεψε την μπάλα από δεξιά και άρχισε να εφορμά προς την αντίπαλη περιοχή. Απέφυγε έναν αντίπαλο κάνοντας ελιγμούς, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με το αριστερό πλάσαρε για το 2-0. Αυτό ήταν το 2ο γκολ του 23χρονου διεθνή, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Μαρκ Όλιβερ Κεμπφ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Ρομπέρτο Μάσιμο έκανε το 3-0 λίγο αργότερα, με τον Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν να μειώνει στο τέλος.

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 επί της Άουγκσμπουργκ στη Βεστφαλία. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ράφαελ Γκερέιρο άνοιξε το σκορ για την Μπορούσια, η οποία επαναπαύτηκε σε αυτό το γκολ και το "πλήρωσε". Ο Άντι Ζεκίρι ισοφάρισε στο 35' έπειτα από ριμπάουντ σε επέμβαση του Γκρέγκορ Κόμπελ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Τη λύση έδωσε ο Γιούλιαν Μπραντ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, όπου οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, έστω και χωρίς τον τραυματία Έρλινγκ Χάλαντ.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga



TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ