Μπουχαλάκης: “Αντίπαλοι μόνο 90 λεπτά”

Ο Αντρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στην κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να στείλει τις ευχές της στον Πέτρο Μάνταλο για ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας πως ήταν μια πολύ σωστή ενέργεια από την πλευρά των "ερυθρολεύκων".
Ο Ολυμπιακός έχασε τους Γιάννη Μανιάτη και Τζίμι Ντουρμάζ για αρκετούς μήνες, όπως και η ΑΕΚ τον Πέτρο Μάνταλο, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.
Η πειραϊκή ΠΑΕ έστειλε λουλούδια και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον 24χρονο μέσο της ΑΕΚ, ο οποίος χειρουργήθηκε και θα ξεκινήσει την προσπάθεια του για επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Αντρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στην κίνηση αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως ήταν μια πολύ σωστή ενέργεια από την πλευρά των “ερυθρολεύκων”.
“Νομίζω πως είναι μία πολύ καλή πράξη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μόνο στα 90 λεπτά και όποτε είμαστε στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είμαστε αντίπαλοι.
Από ‘κει και πέρα είναι θέμα υγείας και σωστά έπραξε η διοίκηση, ο πρόεδρος και στείλαμε αυτό το ευχετήριο μήνυμα στον Μάνταλο και στην ΑΕΚ”, ήταν όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην κάμερα της Nova.