Μπόλονι εναντίον Μούτου!

Ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις στην Ρουμανία έβγαλε το.. άχτι του κατά του Άντριαν Μούτου, ο οποίος αποκλείστηκε δια βίου από την Εθνική Ρουμανίας.
Ο 58χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό τόσο του Μούτου όσο και του Γκάμπι Τάμας από την Εθνική Ρουμανίας, στην οποία υπήρξε προπονητής την περίοδο 2000-2001.
Όπως φαίνεται ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον φορ της Τσεζένα και ξεσπάθωσε εναντίον του!
“Δεν μου έκανε εντύπωση (το γεγονός ότι πιάστηκαν να ξενυχτούν)καθόλου. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που σου μένει είναι μία πικρή γεύση, γιατί έχεις απαιτήσεις από τέτοιους ποδοσφαιριστές”, είπε αρχικά και… ξέσπασε:
“Ποιος είναι ο Τάμας; Και ποιος Μούτου; Ααα… Θεωρούνται μεγάλοι παίκτες αυτοί; Με συγχωρείτε αλλά οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν πάνω τους και μεγάλες ευθύνες. Δυστυχώς ο Μούτου και ο Τάμας δεν μπορούν καταλαβαίνουν τίποτα. Σύμφωνα με την ηθική του αθλητισμού, αυτοί οι δυο είναι λάθος”.
Ο Μπόλονι έκλεισε τις δηλώσεις του αφήνοντας αιχμές για τα χρήματα που εισπράττουν από την ομοσπονδία για να φοράνε τη φανέλα της Ρουμανίας σε περίπτωση που προκριθεί στην επόμενη φάση,.