ΠΑΟΚ

Μπόλονι εναντίον Μούτου!

ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΓΚΟΛ ΓΚΑΡΣΙΑ MotionTeam

Ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις στην Ρουμανία έβγαλε το.. άχτι του κατά του Άντριαν Μούτου, ο οποίος αποκλείστηκε δια βίου από την Εθνική Ρουμανίας.

Ο 58χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό τόσο του Μούτου όσο και του Γκάμπι Τάμας από την Εθνική Ρουμανίας, στην οποία υπήρξε προπονητής την περίοδο 2000-2001.

Όπως φαίνεται ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον φορ της Τσεζένα και ξεσπάθωσε εναντίον του!

“Δεν μου έκανε εντύπωση (το γεγονός ότι πιάστηκαν να ξενυχτούν)καθόλου. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που σου μένει είναι μία πικρή γεύση, γιατί έχεις απαιτήσεις από τέτοιους ποδοσφαιριστές”, είπε αρχικά και… ξέσπασε:

“Ποιος είναι ο Τάμας; Και ποιος Μούτου; Ααα… Θεωρούνται μεγάλοι παίκτες αυτοί; Με συγχωρείτε αλλά οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν πάνω τους και μεγάλες ευθύνες. Δυστυχώς ο Μούτου και ο Τάμας δεν μπορούν καταλαβαίνουν τίποτα. Σύμφωνα με την ηθική του αθλητισμού, αυτοί οι δυο είναι λάθος”.

Ο Μπόλονι έκλεισε τις δηλώσεις του αφήνοντας αιχμές για τα χρήματα που εισπράττουν από την ομοσπονδία για να φοράνε τη φανέλα της Ρουμανίας σε περίπτωση που προκριθεί στην επόμενη φάση,.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ