ΟΦΗ

Black Flame Rising, πώς δημιουργήθηκε το ντοκιμαντέρ για τον ΟΦΗ

Black Flame Rising, πώς δημιουργήθηκε το ντοκιμαντέρ για τον ΟΦΗ

Ο Αντώνης Ντινιακός, ο οποίος είχε την επιμέλεια πίσω από την έρευνα και υπέγραψε μαζί με τον Δημήτρη Γκότση το σενάριο του ντοκιμαντέρ, περιγράφει πώς γεννήθηκε η ιδέα και αφηγείται τις ιστορίες πίσω από αυτό.

Όλα ξεκινούν όταν ο ΟΦΗ ανακοινώνει πως αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Super League υπό το βάρος μεγάλων οικονομικών χρεών. Οι Κρητικοί χρειάζονταν ένα θαύμα για να σώσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μία πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας της και το βρήκαν στο μοναδικό μέρος του κόσμου όπου το ποδόσφαιρο δεν είναι θρησκεία, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Από την απόλυτη παρακμή το 2015, που η πόλη χάνει το ποδοσφαιρικό της σύμβολο μέχρι το χρονικό της αναζήτησης επενδυτή στην Αμερική και την άφιξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Μάικ Μπούση, που σηματοδότησε τη νέα εποχή του ΟΦΗ, το ντοκιμαντέρ του SPORT24 Black Flame Rising δεν είναι παρά μία αναδρομή σε στιγμές που ήρθαν να αλλάξουν σελίδα στην κρητική ομάδα.

Το πρώτο επεισόδιο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο COSMOTE SPORT 1HD και τις επόμενες Δευτέρες στις 21.00 τα άλλα 4 επεισόδια, τα οποία στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα και στο YouTube κανάλι του SPORT24 αλλά και για θέαση on demand, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Ντινιακός, ο οποίος είχε την επιμέλεια της έρευνας, την αρχισυνταξία και μαζί με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Γκότση, επισκέφτηκε το Uncut και εξήγησε πώς γεννήθηκε η ιδέα, αφηγήθηκε τη διαδικασία της κινηματογράφησης αλλά και άγνωστες ιστορίες πίσω από το ντοκιμαντέρ.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την υποστήριξή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

TAGS ΟΦΗ BLACK FLAME RISING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ