BLACK FLAME RISING

Black Flame Rising: Η φλόγα άναψε και στην Αθήνα στη λαμπερή avant premiere του πρώτου επεισοδίου του docuseries για τον ΟΦΗ

Black Flame Rising: Η φλόγα άναψε και στην Αθήνα στη λαμπερή avant premiere του πρώτου επεισοδίου του docuseries για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στα Village Cinemas του Mall Athens η ΠΑΕ ΟΦΗ παρουσίασε στο αθηναϊκό κοινό το πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ "Black Flame Rising", με εταιρεία παραγωγής την 24MEDIA Productions και εταιρεία εκτέλεσης παραγωγής την Indigo View.

Μετά την λαμπερή avant premiere του αθλητικού docuseries "Black Flame Rising" στο Ηράκλειο, σειρά πήρε η Αθήνα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μαζί με την εταιρεία παραγωγής 24MEDIA Productions και την εταιρεία εκτέλεσης παραγωγής Indigo View παρουσίασαν το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ.

Η ανυπομονησία ήταν διάχυτη από νωρίς, ώστε άπαντες να παρακολουθήσουν ένα δημιούργημα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Ένα δημιούργημα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού. Μία ενδοσκοπική ματιά της σεζόν 2021/22 του ΟΦΗ, τη ζωή στα αποδυτήρια, τη σύνδεση της ομάδας με το Ηράκλειο και την Κρήτη και φυσικά της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου.

Ο Δημήτρης Μάρης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μιχάλης Μπούσης
Ο Δημήτρης Μάρης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μιχάλης Μπούσης EUROKINISSI SPORTS

Παρόντες στην avant premiere στα Village Cinemas του Mall Athens ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ο ιδιοκτήτης της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Φυσικά εκεί ήταν και ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης και ο Team Manager, Σάββας Τσαμπούρης.

Black Flame Rising: Η φλόγα άναψε και στην Αθήνα στη λαμπερή avant premiere του πρώτου επεισοδίου του docuseries για τον ΟΦΗ
Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ και εκ των πρωταγωνιστών του docuseries περιέγραψε πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα και πώς δέχθηκε την πρόταση από τον ιδιοκτήτη της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη. "Θα ήταν χαρά μου να γίνει και σε άλλες ομάδες αυτό" δήλωσε λίγο πριν από την έναρξη της προβολής: "Το docuseries δείχνει όλα τα steps που πρέπει να κάνει μία ομάδα για την προετοιμασία μίας σεζόν. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο και να δείξουμε στους φιλάθλους ότι είμαστε μία υγιής ομάδα και προσπαθούμε το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και για τους παίκτες. Να τους δείξουμε κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει".

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης INTIME SPORTS


Φυσικά τον λόγο δεν γινόταν να μην πάρει ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος συγκινημένος δήλωσε: "Τώρα πρωταγωνιστώ και εγώ σε πέντε σίριαλ. Είναι μεγάλη στιγμή για εμάς, για όλους, για όλο τον ΟΦΗ και την Κρήτη, δείχνουμε την αλήθειά μας, μέσα σε πέντε επεισόδια που ξεχειλίζει Κρήτη και ΟΦΗ, δείχνουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Έχουν καταγραφεί μεγάλα γεγονότα των τελευταίων ετών. Άλλοι ιστορικοί γράφουν βιβλία, εμείς με αυτό τον τρόπο καταγράψαμε τα δικά μας σημαντικά χρόνια. Από την εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ, την χρεοκοπία και την αναγέννησή της. Είναι για εμάς σφραγίδα στην ιστορία της ομάδας".

Ο σκηνοθέτης του Black Flame Rising, Ηλίας Γκότσης
Ο σκηνοθέτης του Black Flame Rising, Δημητρης Γκότσης INTIME SPORTS


Η αφήγηση του Black Flame Rising έγινε πραγματικότητα σε σκηνοθεσία και σενάριο του Δημήτρη Γκότση, έρευνα, αρχισυνταξία και σενάριο του Αντώνη Ντινιακού με την πολύτιμη συμβολή του Γιάννη Φιλέρη. Ο σκηνοθέτης της σειράς ανέφερε: "Χωρίς την αμέριστη βοήθεια του ΟΦΗ δεν θα είχαμε καταφέρει το αποτέλεσμα, αλλά ακόμη κι αν έχουμε το ιδιαίτερο δέσιμο με τους παίκτες, τον τόπο και τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο μαγνητικός τρόπος που έχει ο ΟΦΗ για να σε κρατάει δίπλα σου και να τον νιώθεις οικογένειά είναι καταλυτικός".

Black Flame Rising: Η φλόγα άναψε και στην Αθήνα στη λαμπερή avant premiere του πρώτου επεισοδίου του docuseries για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Στην αίθουσα βρέθηκε επίσης ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, όπως και ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς INTIME SPORTS

Φυσικά παρούσα ήταν και η εταιρεία παραγωγής η 24MEDIA Production. Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος προλόγισε την προβολή: "Είμαστε πολύ περήφανοι στην 24MEDIA και στην 24MEDIA Productions που σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ δημιουργήσαμε αυτό το σπουδαίο αθλητικό ντοκιμαντέρ. Αυτά τα 5 επεισόδια -όπως θα δείτε- είναι επιπέδου ντοκιμαντέρ τα οποία προβάλλονται στο Netflix και σε άλλες πλατφόρμες παγκοσμίως και μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα, προκειμένου να γίνουν κι άλλα πρότζεκτ σαν και αυτό στη χώρα μας.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος
Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος INTIME SPORTS

Προφανώς είναι μία ομαδική δουλειά και τα συγχαρητήρια ανήσουν σε όλους, όμως, τα μεγαλύτερα credits ανήκουν στη διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία έδωσε την απόλυτη πρόσβαση στην καρδιά μιας ομάδας που είναι τα αποδυτήρια. Το ντοκιμαντέρ πρέπει να γίνει ο οδηγός όλων των ποδοσφαιρικών οργανισμών στην Ελλάδα, ώστε να γίνουν πιο εξωστρεφείς για το καλό των φιλάθλων τους, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Κατά τη διάρκεια της προβολής, η συγκίνηση ήταν εμφανής. Κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του ΟΦΗ, αναμειγνύονταν με σκηνές από τα αποδυτήρια και την καθημερινότητα των σύγχρονων πρωταγωνιστών, των ποδοσφαιριστών και των διοικούντων. Στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Μιχάλης Μπούσης με τον Ντέμη Νικολαΐδη
Ο Μιχάλης Μπούσης με τον Ντέμη Νικολαΐδη INTIME SPORTS

Το τέλος του πρώτου επεισοδίου άφησε τους πάντες με την ίδια ανυπομονησία. Αλλά αυτή τη φορά για τα επόμενα κεφάλαια του docuseries "Black Flame Rising".

Υπενθυμίζουμε ότι το Black Flame Rising κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 08 Μαΐου στις 18:00 και μπορείτε όλοι να παρακολουθήσετε την πρώτη από τις πέντε πράξεις του ντοκιμαντέρ στο SPORT24 αλλά και στα κανάλια της COSMOTE TV (COSMOTE SPORT2HD 20:00).

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την υποστήριξή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

TAGS BLACK FLAME RISING ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ