ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Bild: "Η Ντόρτμουντ φοβάται πως ο Χάλαντ θα επιστρέψει το 2022"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στο πλαίσιο του αγώνα του Champions League με τον Άγιαξ | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στο πλαίσιο του αγώνα του Champions League με τον Άγιαξ | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 /PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο τελευταίος τραυματισμός του Έρλινγκ Χάλαντ φαίνεται πως μόνο απλή υπόθεση δεν είναι, με την "Bild" να αποκαλύπτει τους φόβους των ανθρώπων της Ντόρτμουντ πως ο Νορβηγός στράικερ δεν θα ενισχύσει τους κιτρινόμαυρους στο υπόλοιπο του 2021.

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάρκο Ρόζε είχε μαυρίσει την καρδιά των φίλων της Ντόρμουντ δηλώνοντας πως ο Έρλινγκ Χάλαντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, χωρίς να κάνει γνωστή την ημερομηνία της επιστροφής του.

Ο λόγος ήταν το πρόβλημα που είχε ο Νορβηγός φορ στον καμπτήρα του ισχίου του και το οποίο έκανε την εμφάνισή του μετά από τον αγώνα του Champions League με τον Άγιαξ, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την Γερμανία είναι ακόμα περισσότερο ανησυχητικές αναφορικά με την επάνοδό του.

Και αυτό γιατί ενώ υπήρχε αρχικά η πίστη πως στις αρχές Δεκεμβρίου θα επιστρέψει στη δράση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Bild" η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρότερη σε σχέση με την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της BVB, σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως δεν θα παίξει σε άλλον αγώνα μέχρι το φινάλε του 2021.

"Είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2022", αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση-διάψευση της Ντόρτμουντ.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που ο Νορβηγός κανονιέρης (μετράει ήδη 13 γκολ σε 10 φετινά ματς με την Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις) τεθεί νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα χάσει τα υπόλοιπα τρία ματς στη φάση των ομίλων του Champions League καθώς και το μεγάλο ντέρμπι με την Μπάγερν που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ