ΙΤΑΛΙΑ

Μπήκε στο κόλπο για Καβάνι και η Νάπολι

PSG's Edinson Cavani, celebrates after his teammate Marquinhos scores against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP Photo/Christophe Ena

Μετά από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ, η Νάπολι εμφανίζεται πλέον ως ο τρίτος πόλος όσον αφορά στις ομάδες που ενδιάφερονται να αποκτήσουν τον Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Έντινσον Καβάνι περιμένει το φινάλε του Ιουνίου για να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν ( δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, βάση επίσημης τοποθέτησης του αθλητικού διευθυντή των πρωταθλητών Γαλλίας, Λεονάρντο) και στο κατώφλι έχει δημιουργηθεί ουρά από τους μνηστήρες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα ως το φαβορί για την απόκτησή του με την Ίντερ να ακολουθεί όσον αφορά στα προγνωστικά, ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ βάζουν και τρίτη ομάδα στη λίστα των υποψηφίων.

Αυτή είναι η Νάπολι, με τη γαλλική ιστοσελιδα “Le10Sport.com” να αναφέρει πως ομάδα στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2019 ο Κώστας Μανωλάς είναι σε επαφή με τον Matador για να τον πείσει να επιστρέψει στο σπίτι του για μία διετία (2011-2013), το “San Paolo”.

“Θα ακούσουμε και θα αξιολογήσουμε όλες τις προτάσεις”, τόνισε πρόσφατα ο μάνατζερ του 33χρονου στράικερ, Βάλτερ Γκουλιεμόνε, με τον Ουρουγουανό να έχει άλλωστε εξαιρετικές αναμνήσεις από την παρουσία του στην Νάπολι μετρώντας 104 γκολ σε 108 συμμετοχές του, λίγο πριν πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 64.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ριβάλντο για Καβάνι: “Καλύτερα να πάει Ατλέτικο παρά στην Ίντερ”
Ατλέτικο: Ο Καβάνι σπρώχνει τον Μοράτα προς την Ίντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ