Μπήκαν Μιχαήλ και Κολοβέτσιος

Αρκετές επιστροφές είχε ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση της Πέμπτης, στην οποία δεν έδωσε το παρών ο Στρούνα.
Λόγους για να χαμογελά είχε ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση της Πέμπτης αφού δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που επέστρεψαν. Μιχαήλ και Κολοβέτσιος ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Για τον πρώτο υπήρχαν αρχικά αμφιβολίες, όμως, σημείωσε εντυπωσιακή πρόοδο και έβγαλε όλο το πρόγραμμα.
Επιπλέον, παρόντες στην προπόνηση ήταν και οι διεθνείς Κρητικός, Λίλα και Βίλα και ο μόνος που απομένει είναι ο Στρούνα, ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση και αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μέχρι το βράδυ.
Τέλος, ο Πετράκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Χρήστος Τσελιόπουλος και Βασίλης Αλεξίου δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές μας με αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής και στημένες φάσεις.