Μπιάνκο: “Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μπήκα στο YouTube για να δω VIDEO με τους οπαδούς του, ίνδαλμά μου ο Μπαρέλα”

Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους οπαδούς της ομάδας που έψαξε στο YouTube με το που έμαθε για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου.
Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στο θερινό παράθυρο. Ο Ιταλός μέσος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του Δικεφάλου και μίλησε για τις φιλοδοξίες που έχει με τους ασπρόμαυρους, καθώς και για τον Νικολό Μπαρέλα που αποτελεί πρότυπό του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεσάντρο Μπιάνκο στο κανάλι του ΠΑΟΚ: Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: “Πρώτα απ’ όλα σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, είναι χαρά μου και τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσω, γιατί για μένα είναι μία καινούρια εμπειρία όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά και προσωπικό, οπότε είμαι πολύ ορεξάτος και ενθουσιασμένος“.
Για την αντίδρασή του όταν έμαθε για τον ΠΑΟΚ: “Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον της ομάδας, μπήκα αμέσως στο YouTube για να δω βίντεο με τους φιλάθλους. Μου αρέσουν οι παθιασμένοι οπαδοί, οπότε χαίρομαι που ήρθα σε μία ομάδα όπου νιώθεις πραγματικά την παρουσία των οπαδών, επίσης είχα φίλους που έπαιξαν εδώ στην Ελλάδα και μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για την ομάδα όσο και για το πρωτάθλημα και το περιβάλλον, οπότε δεν χρεοάστηκε πολύ για να πειστώ”.
Για τους στόχους του με την ομάδα: “Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οπότε θα μου άρεσε να προχωρήσουμε και να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στο Europa League. Και πιστεύω ότι ο κύριος στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, οπότε ελπίζω να κερδίσω τουλάχιστον ένα τρόπαιο με αυτή τη φανέλα”.
Για τον ποδοσφαιριστή που του αρέσει περισσότερο: “Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τον Μπαρέλα της Ίντερ, ας πούμε ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που μου αρέσει περισσότερο ως προς τα χαρακτηριστικά του και προσπαθώ να παίρνω έμπνευση από αυτόν. Ανυπομωνώ να δω τους φιλάθλους σε έναν αγώνα πρωταθλήματος και ελπίζω να τους χαρίσω λίγη χαρά, όπως μου χαρίζουν και αυτοί”.