BEST TOUCH CONTEST

Best touch contest: Ο Ρόδρι δεν είχε αντίπαλο

Ο Ρόδρι στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Ρόδρι στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Το SPORT24 διοργάνωσε τον καλύτερο διαγωνισμό του Μουντιάλ και σου ζήτησε να μαντέψεις τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα.

Το Μουντιάλ του 2022 πέρασε πια στην ιστορία. Με τον τελικό των τελικών, με την εκπληκτική παράσταση του Εμπαπέ, την απόκρουση του αιώνα από τον Μαρτίνες και στο τέλος τον Μέσι να βρίσκει στα 35 αυτό που έψαχνε σε όλη του την καριέρα.

Πριν από την έναρξη του τουρνουά το SPORT24 σάς ζήτησε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN. Δεν σας ζητήσαμε να βρείτε τον τελικό νικητή, ούτε τον πρώτο σκόρερ.

Η ερώτηση ήταν "ποιος παίκτης θα κάνει στο Μουντιάλ τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;" Σας ζητήσαμε να τον μαντέψετε και στο τέλος της διοργάνωσης δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε την τελική λίστα, σύμφωνα με την Opta.

Οι παίκτες που έκαναν τις περισσότερες επαφές με την μπάλα στο Μουντιάλ του Κατάρ
Οι παίκτες που έκαναν τις περισσότερες επαφές με την μπάλα στο Μουντιάλ του Κατάρ

Πρώτος, καλύτερος όλων, ο Ρόδρι. Ο Ισπανός της Σίτι πήρε την πρωτιά παρότι αγωνίστηκε μόνο σε τέσσερα από τα μάξιμουμ επτά παιχνίδια στο τουρνουά.

Η Ισπανία είπε "αντίο" στη φάση των 16 απέναντι στο Μαρόκο, αλλά το γεγονός πως το παιχνίδι πήγε στην παράταση "εκτόξευσε" τις ενέργειες του Ρόδρι στις 716.

Θα ήταν δύσκολο να τον πιάσει κάποιος και τελικά έτσι έγινε, δεν τον έπιασε κανένας. Ντε Πολ και Οταμέντι έπαιξαν όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής μέχρι το τέλος, εκμεταλλεύτηκαν τις δύο παρατάσεις για να αυξήσουν τα νούμερά τους, αλλά δεν κατάφεραν να πιάσουν τον Ρόδρι.

Το ίδιο ισχύει και για τους τοπ Κροάτες, τον Μόντριτς, τον Μπρόζοβιτς και τον Γκβάρντιολ. Το στιλ παιχνιδιού της Ισπανίας σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του Ρόδρι έκαναν όλο το παιχνίδι να περνάει από τα πόδια του και τον ίδιο να γράψει ασύλληπτη επίδοση.

TAGS BEST TOUCH CONTEST ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ