BEST TOUCH CONTEST

Best touch contest: Πάρε μέρος στον πιο Μουντιαλικό διαγωνισμό

Best touch contest: Πάρε μέρος στον πιο Μουντιαλικό διαγωνισμό

Το SPORT24 διοργανώνει τον καλύτερο διαγωνισμό του Μουντιάλ. Απάντησε στο ερώτημα που θα βρεις εντός του κειμένου και ίσως είσαι εσύ ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Τρεις είναι οι κλασικές ερωτήσεις που συνοδεύουν κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιος θα το πάρει; Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ; Ποια ομάδα θα είναι η έκπληξη του τουρνουά;

Στα τρία μεγάλα ερωτήματα, το SPORT24, έρχεται να προσθέσει ένα τέταρτο. Ποιος παίκτης θα ολοκληρώσει τη διοργάνωση με τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;

Το SPORT24 θα καλύψει το Μουντιάλ σε συνεργασία με την Opta, την κορυφαία εταιρεία στατιστικής κάλυψης του ποδοσφαίρου. Τα δεδομένα όλων των αγώνων θα είναι διαθέσιμα σε εσάς, μέσα από τα γραφήματα που θα σας δείχνουν τις επιδόσεις των παικτών και που έγιναν αυτές στο γήπεδο. Σουτ, πάσες, ντρίμπλες, κλεψίματα, τάκλιν, απομακρύνσεις, ανακτήσεις, ο,τι συμβεί στο χορτάρι καταγράφεται από την Opta.

Ποιος παίκτης λοιπόν θα είναι αυτός που θα κάνει στο Κατάρ τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;

Ο μεγάλος διαγωνισμός του SPORT24 powered by BWIN σας καλεί να χρησιμοποιήσετε τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις για να μαντέψετε σωστά.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα ενημερώνουμε το κοινό μας σχετικά με το ποιος παίκτης είναι αυτός που προηγείται, τόσο μέσα από αρθρογραφία, όσο και μέσα από τα social accounts του SPORT24.

Πριν κάνετε, όμως, την επιλογή σας, αυτές είναι μερικές καλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε:

  • Ποιοι παίκτες είναι αυτοί που συνηθίζουν να βγαίνουν πρώτοι στις ενέργειες όταν αγωνίζονται;
  • Ποιοι δεν θα γίνονται αλλαγή, ώστε να μη χάνουν λεπτό και να ανεβάζουν τις επιδόσεις τους;
  • Ποιες ομάδες θα φτάσουν τουλάχιστον μέχρι την τετράδα, ώστε να δώσουν στους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν όλα τα ματς και έτσι να βγουν πρώτοι στις ενέργειες με την μπάλα;

Σκεφτείτε το και αφήστε στην άκρη το ποιος θα το πάρει και το ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα 1ο: Απαντήστε στην ερώτηση "ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα κάνει στο Κατάρ τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;", γράφοντας το όνομα του ποδοσφαιριστή στο πεδίο που σας ζητείται.

Βήμα 2ο: Συμπληρώστε το email και το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που είστε ένας εκ των τυχερών.

Στο τέλος της διοργάνωσης δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του SPORT24 powered by BWIN. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια μέχρι τις 24/11.

TAGS BEST TOUCH CONTEST
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ