ΑΕΚ

Μπερνς: “Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Γκούντγιονσεν”

INTIME SPORTS

Ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νέιθαν Μπερν, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας για τον ίδιο την Ένωση και τον "Ice-Man". Τι είπε για τον Χιμένεθ και για τους φετινούς στόχους του.

Ο συμπαθής Νέιθαν Μπερνς, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς, μίλησε στο “FourFourTwo” Αυστραλίας και αναφέρθηκε στο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, τον οποίο θα έχει συμπαίκτη.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, τόνισε πως φέτος δουλεύει ακόμα καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά και στόχος του είναι η καθιέρωση του στην ΑΕΚ και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνς στο “4-4-2 Αυστραλίας”:

Για τον Γκούντγιονσεν…

“Δείχνει αρκετά καλά στις προπονήσεις. Προφανώς πρόκειται για έναν παγκόσμιας κλάσης επιθετικό. Γνωρίζει πολύ καλά πώς να βρίσκει δίχτυα, κάτι που το διαπιστώσαμε από την πρώτη του προπόνηση. Αυτή τη σεζόν ελπίζω να είμαι καλύτερος και να έχω μια θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης εάν παίξουμε με τρεις μπροστά. Άρα θα παίζω μαζί του. Έτσι εάν όλα πάνε καλά, αυτό θα είναι το σύστημα. Όμως όλοι πρέπει να περιμένουμε δούμε. Ο προπονητής κάνει αρκετές δοκιμές και σε παίκτες και σε συστήματα”.

Για το ρόστερ της ΑΕΚ…

“Η κατάσταση στην ομάδα είναι αρκετά καλή, έχουμε τον ίδιο προπονητή και παίκτες της ίδιας αξίας με την περσινή, ενώ έχουμε μια αρκετά καλή δομή από την δουλειά που είχε και πέρσι. Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε φέτος την περσινή επιτυχημένη πορεία.

Έχουμε και νέους παίκτες στην ομάδα. Το ρόστερ πραγματικά δείχνει αρκετά δυνατό. Κάθε χρόνο μιλάμε για το πρωτάθλημα. Είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο προσπαθούμε να το πετύχουμε. Εάν το καταφέρουμε θα είναι κάτι καταπληκτικό να συμβεί στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου. Θέλω να είμαι βασικός στην ομάδα και να αγωνιστώ φέτος σε 30-40 παιχνίδια”.

Για τους στόχους και το συμβόλαιο του…

“Φέτος τελειώνει το συμβόλαιό μου και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κάνω μια αρκετά καλή σεζόν. Δεν ξέρω αν θα μείνω. Ο χρόνος θα το δείξει. (Ο Χιμένεθ) Πρέπει να έχει εμπιστοσύνη σε εμένα και ελπίζω να του το ανταποδώσω. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που δούλεψα μαζί του”

Για την εθνική της χώρας του…

“Έχασα τη θέση μου στην Εθνική. Τώρα είναι μία νέα αρχή αυτή η σεζόν για εμένα και θα προσπαθήσω με τις εμφανίσεις μου να κερδίσω και πάλι τη θέση του στην ομάδα. Βέβαια, όταν χάσεις κάτι είναι δύσκολο να το κερδίσεις ξανά αλλά εγώ είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ σκληρά για να το καταφέρω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ