Μπενίτεθ: “Η απόδοση στο δεύτερο μέρος μάς κάνει αισιόδοξους ότι μπορούμε να περάσουμε, μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Τεττέη”

Δείτε όσα ανέφερε ο Ράφα Μπενίτεθ στο flash interview μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Europa League.
Το 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Βικτόρια Πλζεν άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρόκριση στους 16 του Europa League.
Ο προπονητής των “πράσινων”, Ράφα Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του στο flash interview αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στη ρεβάνς της Τσεχίας (26/02, 19:45) και φυσικά στον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς (25/02), Ανδρέα Τεττέη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ
Για το ματς: “Πιστεύω είναι ξεκάθαρο. Αντιδράσαμε καλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, όταν γυρίσαμε το παιχνίδι φτάσαμε κοντά στο τρίτο γκολ, όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση”
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση στην Τσεχία: “Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο μέρος και θα έχουμε τις ελπίδες μας. Είναι μία πολύ καλή ομάδα η Βικτόρια Πλζεν, αλλά η απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος μάς κάνει αισιόδοξους ότι μπορούμε να περάσουμε”.
Για το εάν του άρεσε η εικόνα της ομάδας και εάν βελτιώνεται σε αυτό που θέλει να δει: “Ναι, το έχω πει πολλές φορές. Είναι πρότζκετ και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είχαμε θέληση και πίστη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα”.
Για την εμφάνιση του Τεττέη, που στο ντεμπούτο του πέτυχε δύο γκολ: “Τα πήγε καλά. Ξέραμε τη δυναμική και τα χαρακτηριστικά του. Μακάρι να μπορέσει να συνεχίσει έτσι”.