Μπαρτσελόνα: Θέλει να κρατήσει δανεικό τον Ράσφορντ, στο ραντάρ και ο Ζοάο Πέδρο

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τον Μάρκους Ράσφορντ με τη μορφή δανεισμού και θέλει να διαπραγματευτεί τη ρήτρα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν το συζητά. Στο στόχαστρο των μπλαουγκράνα και ο Ζοάο Πέδρο.
Σύμφωνα με το Sky Sports, η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τον Μάρκους Ράσφορντ στο ρόστερ της, αλλά δεν σκοπέυει να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Άγγλος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Κόκκινους Διάβολους έως το καλοκαίρι του 2028, ωστόσο οι Μπλαουγκράνα μπορούν να τον αποκτήσουν από τώρα πληρώνοντας το πόσο των 26 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.
Η Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια και σκοπεύει να διαπραγματευτεί εκ νέου τη ρήτρα, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάθετη και δεν το διαπραγματεύεται, όπως μεταφέρει το Sky Sports.
Έτσι, η ομάδα του Φλικ σκοπεύει να προτείνει νέα μορφή δανεισμού στην ομάδα προκειμένου να κρατήσει τον Ράσφορντ και τη σεζόν 2026-27.
Επιπλέον, παρά το έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χούλιαν Άλβαρες από τη Μπαρτσελόνα, το plan b είναι ο Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.