ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ο Σεμέδο παίζει με Βιγιαρεάλ και οι “μπλαουγκράνα” πληρώνουν 5.100.000 ευρώ

Barcelona's Nelson Semedo kicks the ball during the Champions League Group D soccer match between FC Barcelona and Sporting CP at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Νέλσον Σεμέδο αναμένεται να κάνει κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2/12, 19:30) την 50ή του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κι αυτό αναμένεται να κοστίσει στους "μπλαουγκράνα" 5.100.000 ευρώ!

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο “Camp Nou” για τη 14η αγωνιστική της ισπανικής Liga (2/12, 19:30) κι ο Νέλσον Σεμέδο αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα”, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτή θα είναι η 50ή συμμετοχή του 25χρονου Πορτογάλου δεξιού μπακ με την ομάδα της Βαρκελώνης και θα κοστίσει στην Μπαρτσελόνα 5.100.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον όρο στην απόκτησή του από την Μπενφίκα – αντί 30.500.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2017 – οι Καταλανοί θα πρέπει να καταβάλλουν αυτό το ποσό στους “αετούς” της πορτογαλικής πρωτεύουσας για κάθε 50 ματς του Σεμέδο.

Η Μπαρτσελόνα μετά από 13 ματς έχει 25 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, το “κίτρινο υποβρύχιο” 14 και βρίσκεται στην 16η της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ