Με ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε το ματς με την Νιούκαστλ σε παράσταση για έναν ρόλο και εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Η Μπαρτσελόνα πάτησε… γκάζι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και μέσα σε δέκα λεπτά “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση στους 8 του Champions League απέναντι στη Νιούκαστλ, σκοράροντας τρεις φορές και ανεβάζοντας κατακόρυφα τον δείκτη του σκορ.
Στο 51ο λεπτό, ο Φερμίν Λόπεθ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ασίστ του Ραφίνια και έγραψε το 4-2, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους Καταλανούς. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και πάλι μετά από δημιουργία του Βραζιλιάνου εξτρέμ, βρήκε δίχτυα για το 5-2.
Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 61’, όταν ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το 6-2 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.
Δείτε τα VIDEO με τα τρία γκολ της Μπαρτσελόνα σε δέκα λεπτά