ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κρατά στα χέρια της τρεις προτάσεις για τον Αραούχο

(AP Photo/Joan Monfort)

Η παραμονή του Ρόναλντ Αραούχο στην Μπαρτσελόνα δεν είναι δεδομένη, με τον σύλλογο να έχει δεχθεί για εκείνον προτάσεις από τρεις κορυφαίους συλλόγους.

Ο Ρόναλντ Αραούχο επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έως τον Ιούνιο του 2031, ωστόσο αυτή την περίοδο η παραμονή του στη Βαρκελώνη θεωρείται αβέβαιη.

Σύμφωνα με την καταλανική ιστοσελίδα της Diario Sport, οι Μπλαουγκράνα έχουν δεχτεί τρεις αξιόλογες προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου Ουρουγουανού στόπερ, την ώρα που ο σύλλογος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Υποστηρίζεται, πως οι Τσέλσι, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου έχουν “χτυπήσει την πόρτα” της Μπαρτσελόνα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, γεγονός που έχει βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση της ομάδας, η οποία αξιώνει 65 εκατομμύρια ευρώ, όση είναι δηλαδή η ρήτρα εξαγοράς του Αραούχο.

Σε περίπτωση που παραχωρηθεί εν τέλει ο ποδοσφαιριστής, είναι ειλημμένη η απόφαση να αποκτηθεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής στη θέση του, καθώς ο Χάνσι Φλικ προτιμά ταλαντούχους παίκτες με προοπτική εξέλιξης για το ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ