ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαίνει χειρουργείο ο Ντουντού

Ντουντού INTIME SPORTS

Από το 2011 θα ξαναδούν τον Ντουντού στο γήπεδο οι φίλοι του Ολυμπιακού, αφού όπως όλα δείχνουν ο 27χρονος άσος θα υποβληθεί σε επέμβαση στον πόδι. Σε 1,5 μήνα αναμένεται η επιστροφή του.

Το 2010 δεν κλείνει και με τον καλύτερο τρόπο για τον Ντουντού Σεαρένσε, που η αλήθεια είναι πως φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς.

Ένας από αυτός θα τον αναγκάσει, όπως όλα δείχνουν, να περάσει από το χειρουργικό τραπέζι.

Η ρήξη μηνίσκου που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο δεν ήταν κάτι απλό τελικά και έτσι ο 27χρονος άσος θα περάσει από… νυστέρι.

Βέβαια η απόφαση αυτή έχει και τα καλά της, καθώς ο Ντουντού θα απαλλαγεί μία και καλή από το πρόβλημα του και θα επιστρέψει 100% έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

Να θυμίσουμε πως ο βραζιλιάνος άσος ταλαιπωρούνταν από την αρχή της σεζόν και παραπονιόταν για έντονους πόνους στο γόνατο του. Έτσι λοιπόν φτάσαμε στον Δεκέμβρη και με δεδομένη την διακοπή για 20 μέρες, αυτή θα είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ