Μπάγερν Μονάχου: Οι Βαυαροί προσέλαβαν παίκτρια της γυναικείας ομάδας ως σκάουτ

Σε συνέχεια των πρωτοποριακών κινήσεων που γίνονται στο γερμανικό ποδόσφαιρο, η Μπάγερν Μονάχου προσέλαβε στην ομάδα σκάουτ της την Μαγδαλένα Έρικσον, ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας.
Η Μαγδαλένα Έρικσον δεν είναι μόνο παίκτρια της Μπάγερν Μονάχου, αλλά πλέον εργάζεται και ως σκάουτ για την ανδρική ομάδα του συλλόγου.
Η Σουηδή σταρ, αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα το περασμένο φθινόπωρο, όμως συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στη γυναικεία ομάδα των Βαυαρών.
Παράλληλα, όπως αποκάλυψε, έχει πλέον και έναν δεύτερο ρόλο ως σκάουτ για την ανδρική ομάδα της, με πεδίο τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.
“Πριν από έναν χρόνο έλαβα ένα email από κάποιον άνθρωπο του συλλόγου που δεν γνώριζα. Τελικά ήταν ο αρχισκάουτ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος με ρώτησε αν με ενδιέφερε να αρχίσω να δουλεύω στο τμήμα σκάουτινγκ”, δήλωσε η 32χρονη σέντερ μπακ..
Επίσης, τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι ο σύλλογος θέλει να αξιοποιεί τις ικανότητες των παικτών και εκτός γηπέδου.
“Θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις των παικτών και να τις κρατήσουν μέσα στον σύλλογο. Ένιωσα μεγάλη τιμή και χαρά”.