ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Η δήλωση του Head of Sport and Youth Development για την αγορά του Καρανδρίκα

Ο Κωνσταντίνος Καρανδρίκας
Ο Κωνσταντίνος Καρανδρίκας Eurokinissi Sports

Ο Κωνσταντίνος Καρανδρίκας (17, 1.85) πήρε μεταγραφή από τον Ατρόμητο στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Μίκαελ Βίσινγκερ, Επικεφαλής Αθλητισμού και Ανάπτυξης Νεολαίας των Βαυαρών αναφέρθηκε στους λόγους που τον επέλεξαν.

Ο Κωνσταντίνος Καρανδρίκας θα συνεχίσει την καριέρα του από τον Ατρόμητο στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο 17χρονος στόπερ ετοιμάζεται για ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα του και μετακομίζει στην Bundesliga.

Ο Μίκαελ Βίσινγκερ, Επικεφαλής Αθλητισμού και Ανάπτυξης Νεολαίας των Βαυαρών, εξήγησε τους λόγους που επέλεξαν τον νεαρό Έλληνα για να ενισχύσει την U19.

Η ανακοίνωση:

“Οι σκάουτερ μας παρακολουθούν τον Κωνσταντίνο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αθλητικός κεντρικός αμυντικός με καλό παιχνίδι που θα ενισχύσει την ομάδα U19 μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον υπογράψουμε για την ακαδημία νέων μας, είμαστε πεπεισμένοι για τις δυνατότητές του και ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα βήματά του μαζί μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ