Μπάγερν – Μάιντς 3-0: Πήρε με αποφασιστικότητα το τρίποντο και μετρά αντίστροφα για τον τίτλο

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μάιντς και έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διατηρώντας στο +8 την απόστασή της από τη δεύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Η Μπάγερν Μονάχου έβαλε τρεις ακόμα βαθμούς στο σακούλι της, λυγίζοντας με 3-0 τη Μάιντς, αποτέλεσμα με το οποίο σφιχταγκάλιασε τον τίτλο της Bundesliga, την ώρα που απομένουν μόνο τρεις “στροφές” ακόμη πριν το φινάλε.
Πλέον, η ομάδα του Βενσάν Κομπανί χρειάζεται απλά να νικήσει την επόμενη αγωνιστική, ούτως ώστε να επιστρέψει στον “θρόνο” της Bundesliga.
Το ματς
Οι Βαυαροί μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο, θέλοντας να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη με ένα γκολ.
Αυτό το κατάφεραν στο 27ο λεπτό με τον Λιρόι Σανέ, ενώ στο 40′ ο Ολίσε διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του Βενσάν Κομπανί, κάνοντας το 2-0.
Στην επανάληψη, οι Βαυαροί έκαναν συντήρηση δυνάμενων. Έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, με την μπάλα να σταμάτα δύο φορές στο δοκάρι, ενώ στο 84′ ο Ντάιερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κεφαλιά.
- Μπάγερν: Ούρμπιγκ, Λάιμερ, Ντάιερ, Στάνισιτς, Κίμ ( 46′ Μποέ), Κίμιχ, Πάβλοβιτς (84′ Γκορέτσκα), Ολίσε, Σανέ (84′ Μίλερ), Γκνάμπρι (72′ Κομάν), Κέιν (88′ Κούσι-Ασάρε)
- Μάιντς: Ζέντνερ, Κόστα, Χάνκε, Όλσεν, Κοχρ, Μουένε (74′ Βάιπερ), Κάτσι (28′ Βερατσνίγκ), Αμίρι, Σανό, Λι (87′ Νορντίν), Νέμπελ (87′ Βίντμερ), Μπούρκαντ (87′ Ζιμπ)
To πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:
- Στουτγκάρδη – Χάιντενχαϊμ 0-1
- Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ 2-0
- Μπάγερν – Μάιντζ 3-0
- Χόλσταϊν Κίελ – Γκλάντμπαχ 4-3
- Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ 2-3
- Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ 0-1
- 26/04 19:30 Άιντραχτ – Λειψία
- 27/04 16:30 Μπόχουμ – Ουνιόν
- 27/04 18:30 Βέρντερ – Ζανκτ Πάουλι