ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αζάρ: "Αν μου πει η Ρεάλ το καλοκαίρι να φύγω, θα το αποδεχτώ"

Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ © 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ / AP IMAGES

Ο Εντέν Αζάρ μιλώντας στην Ισπανία για τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την περηφάνεια του που ήταν παίκτης των μερένγκες, αλλά και στεναχωρημένος για όσα έγιναν σε αυτή την τριετία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αν του πουν οι διοικούντες να αποχωρήσει θα το κάνει.

Ο Εντέν Αζάρ μίλησε στη MARCA στην οποία έκανε μια αναδρομή για την κακή πορεία που είχε στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι αν οι διοικούντες των μερένγκες του πουν το καλοκαίρι ότι πρέπει να φύγει από την ομάδα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024) τότε θα το αποδεχτεί. Παράλληλα ανέφερε ότι ήταν όνειρό του που ήταν παίκτης της Ρεάλ και αυτό τον χαροποιεί, ενώ ζήτησε συγγνώμη που

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εντέν Αζάρ: Για το πόσο θα παραμείνει στη Ρεάλ: "Τον Ιανουάριο είναι αδύνατο, γιατί έχω οικογένεια και μου αρέσει η πόλη. Αλλά το καλοκαίρι είναι πιθανό να φύγω. Έχω ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου και είναι απόφαση του συλλόγου.

Αν ο σύλλογος μου πει «Έντεν, ευχαριστούμε για τέσσερα χρόνια, αλλά πρέπει να φύγεις», πρέπει να το δεχτώ γιατί είναι φυσιολογικό. Αλλά θα ήθελα να παίξω περισσότερο, να δείξω περισσότερο ότι μπορώ να παίξω, ότι είμαι καλός παίκτης".

Για τον βαθμό που θα έβαζε στη θητεία του στη Ρεάλ: "Πουφ. Μηδέν για τον τρόπο που παίζω γιατί δεν παίζω, αλλά δέκα για το πώς ζω αυτή τη στιγμή με την ομάδα. Δεν παίζω, αλλά το να είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το όνειρό μου ως παιδί και μετά από φέτος έχω άλλη μια σεζόν στο συμβόλαιό μου. Θέλω να παίξω για αυτόν τον σύλλογο, με αυτή τη φανέλα".

Για το αν είχε τη δυνατότητα να φύγει από την ομάδα: "Όχι, όχι, τίποτα. Δεν έχω ιδέα από που βγήκαν όλα αυτά".

Για το μήνυμα που θα έδινε στους φίλους της Ρεάλ: "Συγγνώμη φίλοι μου. Προσπαθώ, αλλά... συγγνώμη. Έχω έναν ακόμη χρόνο και πρέπει να το αποδείξω, αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν παίζω, θέλω να παίξω περισσότερο. Λυπάμαι πραγματικά, λυπάμαι για αυτό που έγινε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ