ΝΕΪΜΑΡ

Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Νεϊμάρ: Τα χαρακτηριστικά και το κόστος

Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Νεϊμάρ: Τα χαρακτηριστικά και το κόστος
ROLLS ROYCE

Το καινούργιο πολυτελές αυτοκίνητο του Νεϊμάρ ή αλλιώς ο "νέος γιος" του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Νεϊμάρ πρωταγωνιστεί στα μέσα, μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, η πρώτη με την Μπρούνα Μπιανκάρντι, με την οποία χώρισε ένα μήνα. Αλλά, επιπλέον, ο Βραζιλιάνος συνδέθηκε με ένα άλλο μοντέλο την Αμάντα Κίμπερλι, η οποία φαίνεται πως είναι τριών μηνών έγκυος στο παιδί του ποδοσφαιριστή.

Παρόλο, που δεν έχει σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει το τρίτο του παιδί, θέλησε να κάνει χιούμορ με το θέμα της πατρότητας. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής, παρουσίασε στους διαδικτυακούς του φίλους τον "νέο του γιο", πρόκειται για το νέο του πολυτελές αυτοκίνητο.

Κρίνοντας από τα ελάχιστα χαρακτηριστικά που άφησε να φανούν μέσω του στόρι του στο Instagram, πρόκειται για την Rolls Royce Ghost.

Το στόρι του Νεϊμάρ με το νέο του αυτοκίνητο
Το στόρι του Νεϊμάρ με το νέο του αυτοκίνητο INSTAGRAM / @NEYMARJR

Ένα όχημα με κάθε λογής λεπτομέρειες στο εσωτερικό, σοφιστικέ, ευρύχωρο και με μία ιδιαιτερότητα στο άνοιγμα των πορτών του. Ένα πολυτελές αυτοκίνητο που προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις: 0-100 km/h σε 4,8'' και τελική ταχύτητα 250 km/h (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Rolls Royce Ghost
Rolls Royce Ghost ROLLS ROYCE


Rolls Royce Ghost
Rolls Royce Ghost ROLLS ROYCE

Ξεχωρίζει με την εκκεντρική της εμφάνιση, τις επιβλητικές διαστάσεις της -έχει μήκος που ξεπερνά τα 5,5 μέτρα- αλλά και με τους 577 ίππους του V12 κινητήρα με τη χωρητικότητα των 6.592 κυβικών εκατοστών που βρίσκεται κάτω από το εντυπωσιακό εμπρός καπό.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, το κόστος του συγκεκριμένου υπερπολυτελούς αμαξιού υπολογίζεται σε περισσότερες από 300.000€.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ