ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυστραλός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος: "Ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι"

Αυστραλός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος: "Ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ποδοσφαιριστής της Adelaide United, Τζος Κάβαλο, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να μιλήσει ανοικτά για αυτό.

Με video που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Adelaide United, ο Τζος Κάβαλο αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός που αγωνίζεται σε κορυφαία κατηγορία επαγγελματικού ποδοσφαίρου που έχει μιλήσει για αυτό δημόσια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια αφού ζούσε ουσιαστικά διπλή ζωή, αλλά και στους λόγους που τον έκαναν να μιλήσει ανοικτά για αυτό.

"Επιτέλους νιώθω άνετα. Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι. Μέχρι σήμερα ζούσα μια διπλή ζωή. Έκρυβα αυτό που πραγματικά είμαι. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσω σε αυτό το σημείο να μπορώ να το πω, όμως είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ με την απόφαση που πήρα, να το δημοσιοποιήσω.

Εδώ και έξι χρόνια πολεμούσα τη σεξουαλικότητά μου, όμως πλέον αυτό σταματάει. Μεγαλώνοντας κρυβόμουν και φοβόμουν πως θα ήμουν ντροπιασμένος. Μεγάλωσα και ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι..." είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ