ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Αυγενάκης για ΕΠΟ: "Έχετε μπερδέψει την παράγραφο 6 του άρθρου 22"

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης των μέτρων κατά της οπαδικής βίας
Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης των μέτρων κατά της οπαδικής βίας EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ΕΠΟ αναφέροντας πως έχει μπερδέψει την παράγραφο 6 του άρθρου 22 του νόμου 2725 που έχει ψηφιστεί από το 1999.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την διάταξη νόμου που αφορά στη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ απέστειλε σχετική επιστολή προς την FIFA και την UEFA. Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε θέση αναφέροντας πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει μπερδέψει την παράγραφο 6 του άρθρου 22 του νόμου 2725 που έχει ψηφιστεί από το 1999.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η σημερινή ανακοίνωση της εναπομείνουσας διοίκησης της ΕΠΟ αποτελεί μνημείο ανοησίας.

Ουδεμία νέα διάταξη, που να την αφορά, υπάρχει στο σχέδιο νόμου που αυτή την ώρα συζητείται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η γκάφα της να μπερδέψει την παράγραφο 6 του άρθρου 22 του νόμου 2725, που έχει ψηφιστεί από το 1999 και μέσα στη σύγχυσή της να θεωρεί ότι πρωτοεισάγεται το 2022, είναι παροιμιώδης.

Αποδεικνύει, βέβαια, για άλλη μια φορά στο πανελλήνιο και διεθνώς, το πόσο ακατάλληλοι είναι οι παράγοντες και τα στελέχη της".

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ