ΤΣΕΛΣΙ

Ατζέντης Ζορζίνιο: "Ίσως τους επόμενους μήνες ξεκινήσουμε συζητήσεις με την Τσέλσι για νέο συμβόλαιο"

Ο Ζορζίνιο με τη φανέλα της Τσέλσι
Ο Ζορζίνιο με τη φανέλα της Τσέλσι © 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο ατζέντης του Ζορζίνιο, Ζόαο Σάντος, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ιταλίας, στο οποίο δήλωσε ότι τους επόμενους μήνες είναι πολύ πιθανό να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ζορζίνιο για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ζορζίνιο ήταν ένας από τους διακριθέντες στην περσινή επιτυχημένη πορεία της Τσέλσι, η οποία ολοκληρώθηκε μέχρι την κατάκτηση του Champions League, ενώ ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την κατάκτηση του Euro 2020.

Οι δύο κατακτήσεις αυτών των τροπαίων έθεσαν αυτομάτως τον Ιταλό μέσο της Τσέλσι στους υποψηφίους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ωστόσο κατετάγη τρίτος στην ψηφοφορία. Ο Ζορζίνιο μαγνήτισε τα βλέμματα πολλών κορυφαίων ομάδων, με τους μπλε να είναι διατεθειμένοι να επεκτείνουν το ισχύον συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

"Δεν είμαστε σε συζητήσεις για να επεκτείνουμε την ισχύουσα συμφωνία (συμβόλαιο) που έχουμε με την Τσέλσι. Είναι ακόμα σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ίσως ανοίξουμε τις συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου τους επόμενους μήνες", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζοάο Σάντος στο ιταλικό, Tuttomercatoweb.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ