ΑΡΣΕΝΑΛ

Ατζέντης Οζίλ: "Ο Μεσούτ έχει προτάσεις απ' όλο τον κόσμο"

Ο Μεσούτ Οζίλ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ στο Έμιρεϊτς τον Μάρτιο του 2020.
Ο Μεσούτ Οζίλ στο παιχνίδι Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ την σεζόν 2019/2020 Ⓒ 2020 MATT DUNHAM /ASSOCIATED PRESS

Ο ατζέντης του Μεσούτ Οζίλ, Ερκούτ Σογκούτ, τόνισε σε συνέντευξή του ότι ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έχει δεχθεί προτάσεις απ' όλο τον κόσμο.

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει να αγωνιστεί με την φανέλα της Άρσεναλ από τον Μάρτιο του 2020 και δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα. Το συμβόλαιό του Γερμανού μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2021 και ακούγονται αρκετά σενάρια για αποχώρησή του τον Ιανουάριο.

Ο ατζέντης του Οζίλ, Ερκούτ Σογκούτ, μίλησε στην Fanatik για το μέλλον του ποδοσφαιριστή των κανονιέρηδων, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν επαφές με ομάδες απ' όλο τον κόσμο, όπως και με την Φενέρμπαχτσε.

"Ο Μεσούτ έχει έξι μήνες συμβόλαιο με την Άρσεναλ ακόμη. Του έχει λείψει το ποδόσφαιρο και δουλεύει ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα των κανονιέρηδων. Θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση σχετικά με την Φενέρμπαχτσε.

Ναι, είχαμε συναντήσεις μαζί τους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να έχουμε επίσημες συζητήσεις πριν από τον Ιανουάριο. Έχουμε λάβει προσφορές για τον Μεσούτ απ' όλο τον κόσμο. Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε είναι γνωστό" ανέφερε συγκεκριμένα ο Σογκούτ.

Ωστόσο, τόνισε ότι υπό αυτές τις συνθήκες δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου: "Δεν έχει αλλάξει κάτι με τον Μεσούτ. Υπό αυτές τις συνθήκες φαίνεται ότι θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Άρσεναλ".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ