ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατζέντης Ορτέγκα: "Φανταστικός για τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ, ανάρρωσε από τον τραυματισμό του ο Φρανσίσκο"

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Φρανσίσκο Ορτέγκα, Ιγνάσιο Βιλαρίνο, έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα νέα της Φιορεντίνα, με τον Αργεντινό να αναφέρεται στην καταλυτική συνεισφορά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην αλλαγή ρότας του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και στο μέλλον του αριστερού μπακ στους "ερυθρόλευκους".

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στον αστράγαλο και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού αριστερού μπακ των "ερυθρόλευκων", Ιγνάσιο Βιλαρίνο, σε δηλώσεις του στην Ιταλία υποστήριξε ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να κατακτήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο και πρόσθεσε πως βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

"Ο "Πάντσο" έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και θα είναι έτοιμος για αυτό τον ιστορικό αγώνα για τον σύλλογο. Ονειρεύεται να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στην Ευρώπη και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το κάνει ξεχωριστό" τόνισε ο Βιλαρίνο μιλώντας στην ιστοσελίδα "LaViola.it".

"Έκανε μία θετική πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, πριν από λίγους μήνες είχε κληθεί στην Εθνική Αργεντινής και το να ολοκληρώσει την περίοδο με έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα του", ανέφερε ο Βιλαρίνο για την κλήση του Ορτέγκα στην Αλμπισελέστε.

Σε ερώτηση, για την αλλαγή της εικόνας του Ολυμπιακού με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο ατζέντης του Ορτέγκα, είπε: "Είναι φανταστικός για την ομάδα, η αλλαγή φάνηκε αμέσως, το μήνυμα του έφτασε στους παίκτες και πείστηκαν για τις ιδέες του. Αυτός είναι και ο λόγος που μπόρεσαν να ανατρέψουν όλα τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League".

Σχετικά με το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Ορτέγκα, ο Βιλαρίνο, δήλωσε: "Ήταν πάντα υπό παρακολούθηση από τις ιταλικές ομάδες. Όταν έπαιζε στην Αργεντινή, τον παρακολουθούσε στενά η Τορίνο και άνθρωπος της είχε πάει να τον δει σε αγώνες στο Μπουένος Άιρες.

Είναι στα ραντάρ διάφορων ιταλικών και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα και είναι τώρα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό τον κάνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προφίλ στη θέση του. Αν φτάσει κάτι συγκεκριμένο από την Ιταλία θα αξιολογηθεί, όπως όλες οι προτάσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ