ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ατζέντης Κούμαν: "Ο Ρόναλντ έκανε τσεκ απ, ανοησίες όσα είπε ο Λαπόρτα"

Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Θέλτα για τη La Liga.
Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί το παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Θέλτα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο ατζέντης του Ρόναλντ Κούμαν, αντέδρασε για τα όσα ακούγονται για τον πελάτη του και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, κάνοντας επίθεση με δηλώσεις του στον Τζουάν Λαπόρτα.

Ισπανικά Μέσα ανέφεραν από το βράδυ της Πέμπτης (27/5) πως ο Ρόναλντ Κούπαν εισήχθη στο νοσοκομείο με κρίση άγχους. Οι γιατροί τον υπέβαλλαν αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο αυτές δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και έτσι ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα πήγε ξανά στο σπίτι του με τις απαραίτητες συστάσεις για ψυχραιμία.

Ο Λαπόρτα την Παρασκευή (28/5) παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν. Παράλληλα, επιβεβαίωσε την εισαγωγή του Ολλανδού τεχνικού στο νοσοκομείο.

Βέβαια, τα πάντα διέψευσε ο ατζέντης του Κούμαν, Ρομπ Γιάνσεν, ο οποίος τόνισε ότι όλα είναι ανοησίες και πως απλά ο Κούμαν επισκέφθηκε το νοσοκομείογια το καθιερωμένο τσεκ-απ. Παράλληλα, έκανε επίθεση στον Τζουάν Λαπόρτα.

"Ο Ρόναλντ μέτρησε μόνο την αρτηριακή του πίεση. Αυτά είναι εντελώς ανοησίες. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τσεκάρει τους παλμούς της καρδιάς του συνέχεια. Ένας πρόεδρος δεν επιτρέπεται να λέει τέτοια πράγματα, είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωής" σχολίασε συγκεκριμένα ο Γιάνσεν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ