ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ζήτησε αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θετικός στον κορονοϊό ο Παράσχος και δύο μέλη του επιτελείου

Ο Παράσχος στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ
Ο Παράσχος στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ INTIME

Ο κορονοϊός "χτύπησε" και τον Ατρόμητο με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν ότι ο Γιώργος Παράσχος και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ αναμένεται να κατατεθεί αίτημα στη Super League Interwetten για την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι στον τελευταίο έλεγχο κατά του κορονοϊού που διενεργήθηκε στους Περιστεριώτες, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, ο βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Περιστεριωτών, οι τρεις έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα, όπως προβλέπει το τεχνικό επιτελείο, ενώ η ομάδα θα ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρομήτου: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ