ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Τα κλειδιά στον Σάσα Ίλιτς

Ατρόμητος: Τα κλειδιά στον Σάσα Ίλιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Ατρόμητος προχωράει σε μια ψαγμένη κίνηση από τη σερβική σχολή φέρνοντας στο Περιστέρι τον Σάσα Ίλιτς.

Ο διάδοχος του Κρις Κόουλμαν αναμένεται να είναι ο Σάσα Ίλιτς. Πρόκειται για μια περίπτωση από τη σερβική αγορά με ένα από τα καλύτερα ονόματα ανερχόμενων προπονητών της βαλκανικής χώρας.

Ο 45χρονος τεχνικός την Τσουκαρίτσκι καλοκαίρι του 2021 και τα πήγε εξαιρετικά τερματίζοντας στην 3η θέση πίσω από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας: Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα.

Το ρεκόρ του Ίλιτς σε 27 παιχνίδια έγραψε μόλις 4 ήττες (2 από Ερυθρό Αστέρα, 1 από Παρτίζαν). Καλοκαίρι του 2022 ο επόμενος -εκτός απροόπτου προπονητής του Ατρόμητου- πήγε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έχασε το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας στο παρά πέντε με έναν βαθμό από την υπερδύναμη της χώρας, Λουντογκόρετς.

Ως ποδοσφαιριστής ο Σάσα Ιλίτς αποτελεί σύμβολο της Παρτιζάν με 850 συμμετοχές ενώ πέρασε από Θέλτα, Γαλατασαράι και Σάλτσμπουργκ.

Παράλληλα, ως προπονητής ο Ίλιτς θήτευσε στις μικρές ομάδες της Σερβίας και πέρασε κι από βοηθός του Στόικοβιτς στην πρώτη ομάδα.

Η σταθερότητα, το νεαρό της ηλικίας έκαναν τη διοίκηση του Ατρόμητου να ανάψει το πράσινο φως στην περίπτωσή του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Σέρβος θα κάτσει στον πάγκο του Αστεριού στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ μαζί του θα είναι και δυο συνεργατες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ