ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Πλήγμα με Τσιλούλη, χάνει την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό

(EUROKINISSI)

Ο Σωτήρης Τσιλούλης τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του Ατρομήτου και τίθεται εκτός πλάνων για την πρεμιέρα στη Stoiximan Super League απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Λεωνίδα Βόκολο να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ατρόμητο, καθώς ο Σωτήρης Τσιλούλης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (20/8) και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο 30χρονος υπέστη χτύπημα στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να προκαλούν ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου. Ο Τσιλούλης αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το Σάββατο (23/8), ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού και να καθοριστεί το διάστημα της απουσίας του.

Αυτή η εξέλιξη, στερεί από τον Λεωνίδα Βόκολο έναν παίκτη με εμπειρία και ποιότητα, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής χάνει την ευκαιρία να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Περιστερίου καλείται πλέον να βρει λύσεις εκ των έσω για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, με την ελπίδα ότι ο Τσιλούλης δεν θα χρειαστεί να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ