STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Με Τσιντώτα και τύχη πήρε το βαθμό ο Άγιαξ της Ηπείρου

Φάση από την αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Απριλίου 2023
Φάση από την αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Απριλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από το Περιστέρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πήρε έναν σημαντικό βαθμό μετά από δύο ήττες στη μάχη των playouts έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Τσιντώτα ενώ είχε και την τύχη με το μέρος του καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον "αδιάφορο" Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα που "καιγόταν" ακόμα και για ένα βαθμό το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο Άγιαξ της Ηπείρου έφυγε με την ισοπαλία έχοντας κάτω από τα γκολπόστ του έναν εξαιρετικό Τσιντώτα ο οποίος είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις αλλά και τύχη.

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα και με το σκορ στο 1-1 σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του Έλληνα γκολκίπερ με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει έως το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες τελικές και φάσεις για να πετύχει όχι μόνο ένα αλλά και άλλα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε ένα γκολ στην μια καλή φάση που δημιούργησε και αυτό ήταν αρκετό για να φύγει με το ισόπαλο αποτέλεσμα από το Περιστέρι.

Οι τελικές και τα xgoals στην αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Απριλίου 2023
Οι τελικές και τα xgoals στην αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Απριλίου 2023 SPORT24/OPTA

Και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 8' με ωραίο συρτό σουτ του Αγκιμπού Καμαρά μέσα από την περιοχή. Το μόνο που δεν μπόρεσε να βγάλει ο Τσιντώτας.

Εν συνεχεία ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα είχε δύο σταθερές επεμβάσεις και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 27' με τον Παμλίδη μετά την ασίστ του Τζίμα.

Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με δύο ακόμη φάσεις για τους γηπεδούχους μετά από σουτ των Κεσχρίντα και Καμαρά στο 40' και το 45' αντίστοιχα αλλά και πάλι ο Τσιντώτας ήταν εκεί και είπε όχι.

Στο δεύτερο μέρος αρχικά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ με μια εντυπωσιακή επέμβαση είπε όχι σε έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κουέν στο 49'. Και εν συνεχεία στο 60' είχε απάντηση και στο σουτ του Κωτσόπουλου εκτός περιοχής με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να του δίνει μάλιστα και συγχαρητήρια.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια. Αρχικά στο 87' μετά από εκτέλεση αράουτ από τα δεξιά ο Μαυρομμάτης πήγε να πάρει την κεφαλιά και την έστειλε στο κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα.

Ενώ στο 90+2' σε σέντρα σουτ του Ρομπάιγ από τα δεξιά η μπάλα σταμάτησε εκ νέου στο δοκάρι, αυτή τη φορά βρήκε το οριζόντιο, της εστίας του Ιωνικού.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στην αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Απριλίου 2023
Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στην αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Απριλίου 2023 SPORT24/OPTA

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ Γκονζάλες, Κούεν (81' Φριντγιόνσον), Καμαρά- Κλωναρίδης (74' Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74' Κιάρτανσον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπορταγκαράι, Τσαβός (52' Μπακαδήμας), Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο (64' Νίνης), Τζίμας, Παμλίδης (80' Μπάλαν), Σταματελόπουλος (80' Μορέιρα).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ