STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: Δεύτερη νίκη για τους Ηπειρώτες

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ που πέτυχαν σε βάρος του Ατρομήτου σε αγώνα της Super League Interwetten
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν απέναντι στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας (0-2) του Ατρόμητου χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδη, Κάργα και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του - όπως και η πρώτη εκτός έδρας - στη Super League Interwetten. (VIDEOS)

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της SuperLeague Interwetten και η ομάδα των Ιωαννίνων έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι.

Το σκορ άνοιξε ο Ελευθεριάδης, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάργας. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα των Ιωαννίνων. Όπως και η πρώτη εκτός έδρας (κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης), στην Αττική. Δείτε τα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το προβάδισμα στο 37ο λεπτό. Ο Παμλίδης βγήκε από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελευθεριάδη.

Έγινε έλεγχος VAR για το εάν ο Παμλίδης στην πρώτη πάσα καλυπτόταν ή ήταν οφσάιντ και αποδείχθηκε ότι ο Γούτας τον κάλυπτε.

Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε το προβάδισμα στο όριο αφότου φυσικά ελέγχθηκε η φάση με την τεχνολογία και αυτό άλλαξε όλη την εικόνα του ματς.

Το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι εκείνο το σημείο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, να κρούει των κώδωνα του κινδύνου πριν από το γκολ.

Ο ΚΑΡΓΑΣ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε δίχως ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ο Γιάννης Κάργας ήταν αυτός που έσβησε το ματς στο 70ό λεπτό.

Ο Σάλιακας βγήκε από δεξιά, γύρισε προς τα πίσω και ο Κάργας με το δεξί νίκησε τον Γιαννιώτη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο σκόρερ ξέσπασε σε δάκρυα μετά από το γκολ που πέτυχε δείχνοντας προς τον ουρανό. Εκεί ο Ατρόμητος έχασε πρακτικά κάθε ευκαιρία να πάρει κάτι καλό από το ματς.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

Κι όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ανήκε στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς, άγγιξε το γκολ.

Ο Μανούσος έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Χουτεσιώτης. Πενιχρή, ωστόσο, η παρουσία των γηπεδούχων στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Όπως φαίνεται και από το γράφημα των xGoals ο Ατρόμητος περισσότερο απείλησε με σουτ εκτός περιοχής, τα οποία δεν είχαν και μεγάλη πιθανότητα να οδηγήσουν στο γκολ.

Ούτε οι αλλαγές που έκανε ο Νταμίρ Κάναντι κατάφεραν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ