STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-3: Διπλό με τους νέους και στον πόντο από την τετράδα

Ο Σανκαρέ έχει κάνει το 3-2 στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και πανηγυρίζει
Ο Σανκαρέ έχει κάνει το 3-2 στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και πανηγυρίζει EUROKINISSI

Σε ένα ωραίο ματς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε τρεις φορές επί του Ατρομήτου, ισοφαρίστηκε τις δύο αλλά έφτασε στη νίκη με 3-2 με τους Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό να κάνουν ντεμπούτο και τον δεύτερο να σκοράρει. Στο -1 από την τετράδα το τριφύλλι. (VIDEO)

Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό να κάνουν ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό και να τον βοηθούν και οι τρεις το τριφύλλι πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 3-2 και βρέθηκε στο -1 από την τετράδα ενώ είναι σίγουρα κερδισμένος της 21ης αγωνιστικής από τη στιγμή που την Κυριακή (7/2) ΑΕΚ - Άρης αναμετρώνται μεταξύ τους. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός έμεινε για όγδοο σερί ματς αήττητος ενώ για πρώτη φορά φέτος πέτυχε τρία γκολ.

Από την άλλη ο Ατρόμητος στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, χωρίς καν ο 50χρονος να κάνει προπόνηση, ήταν αρκετά καλοί μπόρεσαν να ισοφαρίσουν δύο φορές να απειλήσουν τον Διούδη αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους πράσινους καθώς ο Λάζλο Μπόλονι είχε επιλέξει τον Σανκαρέ στο αρχικό σχήμα αλλά λόγω ενός προβλήματος με την κάρτα υγείας του το οποίο λύθηκε δέκα λεπτά πριν την έναρξη του ματς ο έμπειρος μέσος έμεινε στον πάγκο με τον Βιγιαφάνες να παίρνει τη θέση του. Επίσης ο Ρουμάνος είχε και άλλες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα επαναφέροντας στην ενδεκάδα τους Χατζηγιοβάνη και Καρλίτος.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στην ενδέκαδα τους παρά μόνο το σχηματισμό τους σε σχέση με τα παιχνίδια με τον Κάναντι στον πάγκο.

ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει στη πρώτη φάση που δημιούργησε και μάλιστα μετά από στημένη φάση. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε το φάουλ στο 10' με τον Βέλεθ στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και να σκοράρει για πρώτη φορά με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που εν συνεχεία πήρε τη μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια και να απειλήσει την εστία του Διούδη. Ιδίως μετά το 25' ανέβασε την απόδοση του και έψαξε το γκολ αρχικά με τον Αγκάγιεφ στο 25' και εν συνεχεία τη σέντρα σουτ του Νάτσου στο 30'.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Ατρόμητος κατασκήνωσε στην περιοχή του Παναθηναϊκού, κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ και ο Γούτας στο 45+1' ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΛΑΘΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΓΚΟΛ Ο ΚΑΡΛΙΤΟΣ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός πήρε πάλι το προβάδισμα όταν ο Γιαννιώτης δεν υπολόγισε καλά μια βαθιά μπαλιά, βγήκε για να την πιάσει, είδε πως είναι εκτός περιοχής και έπεσε με τον Καρλίτος που είχε ακολουθήσει τη φάση να μην έχει πρόβλημα να πλασάρει και να πετύχει το έκτο φετινό του τέρμα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ο Ατρόμητος και πάλι όμως αντέδρασε μετά το γκολ που δέχτηκε και μάλιστα άμεσα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο χώρο του κέντρου έκλεψαν τη μπάλα και με τον Γκάλο να σερβίρει και τον Αγκάγιεφ να πιάνει την κεφαλιά έφεραν το ματς στα ίσια στο 55'.

Ο Μπόλονι έριξε αρχικά στο ματς τους Σανκαρέ, Ενκγμπακοτό και εν συνεχεία τους Μακέντα, Ιωαννίδη στην προσπάθεια του να πάρει το παιχνίδι. Παρόλα αυτά και ο Ατρόμητος που επίσης είχε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα έδειχνε να παίζει καλύτερα.

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ

Στο 84' το τριφύλλι βρήκε το νικητήριο γκολ του, διαμόρφωσε το 3-2, το οποίο προήλθε από συνεργασία των Ενγκμπακοτό και Σανκαρέ. Ο πρώτος πήρε τη μπάλα από βαθιά μπαλιά του Διούδη την κατέβασε ωραία, μπήκε στην περιοχή, έκανε παράλληλη μπαλιά προς το δεύτερο δοκάρι με τον Σανκαρέ να πλασάρει, τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι να επιστρέφει στα πόδια του και να την στέλνει στα δίχτυα για το 3-2.

Εν συνεχεία και μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντιδράσει για τρίτη φορά και το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τον Παναθηναϊκό με ένα σπουδαίο διπλό.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ