STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-2: Το γύρισαν στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί

Φάση από τη φιλική αναμέτρηση Ατρόμητου - ΟΦΗ στο τουρνουά του Βόλου | 11 Αυγούστου 2021
Φάση από τη φιλική αναμέτρηση Ατρόμητου - ΟΦΗ στο τουρνουά του Βόλου | 11 Αυγούστου 2021 IN TIME

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου σε φιλική αναμέτρηση στο Βόλο πετυχαίνοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πήρε την τρίτη θέση στο τουρνουά κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου που γνώρισε μια ακόμη ήττα.

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Ατρόμητου 2-1 σε φιλική αναμέτρηση για το φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου και πήρε την τρίτη θέση. Οι Κρητικοί βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 έως το 89' αλλά με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν τελικά στη νίκη. Ενώ από την άλλη η ομάδα του Ατρόμητου γνώρισε μια ακόμη ήττα.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 47' ο Ατρόμητος με σουτ του Κωτσόπουλου πήρε προβάδισμα στο 47'. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 89' με τον Μπαλογιάννη με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ η ανατροπή και το 2-1 έγιναν στο 91' με κεφαλιά από κοντά του Βαν Ντούινεν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς (46' Μανδάς), Νταβιώτης, Χατζηισαίας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Νάτσος, Πισάνο (66' Κουλούρης), Μουνίθ (62' , Καρτάλης (62' Τζαβίδας), Κοτσόπουλος (66' Σπιριντόνοβιτς)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές (69' Μαρινάκης), Διαμαντής (80' Βούρος), Γιαννούλης (53' Πασαλίδης), Λυμπεράκης (69' Καμάου), Νέιρα (53' Ντε Γκουζμάν) (, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Σαρντινέρο (46' Κοροβέσης),Γρίβας (69' Νοικοκυράκης), Καστάνιος (46' Βαν Ντούινεν).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ