ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος, μεταγραφές: Σε καλό δρόμο του Τσιντώτα

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Δυνατή προσθήκη φέρεται να κυνηγάει ο Ατρόμητος κάτω από τα γκολπόστ. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι ο πορτιέρε που αναμένεται να υπερασπίζεται την εστία των Περιστεριωτών τη νέα σεζόν. 

Με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να μένει ελεύθερος -επίσημα- σε μερικές εβδομάδες ο Ατρόμητος ψάχνει τον παίκτη που θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο νούμερο ένα της λίστας είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ εξαργυρώνει την εξαιρετική του πορεία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο μισό της σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην Αθήνα για λογαριασμό των Περιστεριωτών.

Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και πληροφορίες αναφέρουν πως το deal βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί προσεχώς. O 29χρονος κίπερ είχε παίξει στα Ιωάννινα ως ελεύθερος από την Ένωση γράφοντας 15 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα Playouts.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Γιαννιώτη ο οποίος πρόσφατα είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή Show Must Go On του SPORT24 ο ποδοσφαιριστής έχει θέσει ως στόχο το εξωτερικό με ανοιχτό παράθυρο και στην Ελλάδα, τονίζοντας σε χαρακτηριστική ερώτηση που του έγινε "...δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό στους μεγάλους...".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ