ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος μεταγραφές: Έκλεισε Κοσέλεφ, σε καλό δρόμο και του Φαν Βέερτ

Ο Αλεξέι Κοσέλεφ
Ο Αλεξέι Κοσέλεφ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ατρόμητος έκλεισε τον Μολδαβό τερματοφύλακα, Αλεξέι Κοσέλεφ, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με τον Τομ Φαν Βέερτ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρομήτου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Μετά από τον Καρλίτος, οι Περιστεριώτες βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση άλλων δύο κινήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ατρόμητος έδωσε τα χέρια με τον Μολδαβό τερματοφύλακα, Αλεξέι Κοσέλεφ, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με τον Τομ Φαν Βέερτ.

Ο Κοσέλεφ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη Λαμία, συμβάλλοντας στην είσοδο της ομάδας στην πρώτη εξάδα και στη συμμετοχή των playoffs. Ο 30χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε 33 συμμετοχές με τους Φθιωτούς, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε τέσσερα ματς.

Από εκεί και πέρα, θετικές εξελίξεις αναμένονται για τον Φαν Βέερτ, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Ο Ολλανδός φορ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, με την οποία μέτρησε 24 συμμετοχές και επτά γκολ σε δύο χρόνια.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ