STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Λαμία 2-2: Φιλική ισοπαλία στο Περιστέρι

Φάση από τη φιλική αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Λαμία
Φάση από τη φιλική αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Λαμία INTIME SPORTS

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Περιστέρι με τους δύο προπονητές να έχουν την ευκαιρία για δοκιμές.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία που διεξήχθη το Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 10' με τον Βρακά με τον γκολκίπερ της Λαμίας, Χατζηεμμανουήλ, να πραγματοποιεί καίρια επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 28’, με το πλασέ του Ρούμπεν που πρόλαβε την έξοδο του Μαρκετζάνι, ωστόσο, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Σάσα Ίλιτς ήταν πολύ γρήγορη.

Στο 41’ έπειτα από σέντρα του Τζοβάρα, ο Ρομπάιγ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο τελείωμα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Σάσα Ίλιτς προχώρησε σε επτά αλλαγές, ενώ στο 52’ πραγματοποίησε και την 8η αλλαγή του, περνώντας στο ματς τον Γιάννη Σάλτα αντί του Γκαμπριέλε Μαρκετζάνι.

Στο 67’ ο Χατζηεμμανουήλ πραγματοποίησε ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Κούντε έξω από την περιοχή, αλλά τρία λεπτά αργότερα δεν υπήρχε απάντηση από την αντίπαλη άμυνα. Ο Βρακάς με σουτ έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Βαλένσια έστρωσε στον Αντζιέλσκι που από κοντά σημείωσε το 2-1. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 82’ με το πλασέ του Λάκε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ