STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Άνετη νίκη για τους Περιστεριώτες που πλησίασαν στην εξάδα

Ο Κιάρτανσον πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Κιάρτανσον πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Ιωνικό, νίκησε 2-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κιάρτανσον στο 4' και του Ροταρίου στο 59' και πήρε τη νίκη στο φινάλε.

Ο Ατρόμητος πέτυχε τη νίκη επί του Ιωνικού πιο εύκολα από ότι ο ίδιος θα παραμείνει, παρότι επικράτησε 2-0. Η υπόθεση νίκη έγινε πολύ εύκολη στο δεύτερο λεπτό. Ο Άοσμαν έχασε την μπάλα μπροστά από την περιοχή του Ιωνικού, οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα και ο Τσιμπσάχ ανέτρεψε τον Κιάρτανσον μέσα στην περιοχή.

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Άνετη νίκη για τους Περιστεριώτες που πλησίασαν στην εξάδα
SPORT24

Ο Γκανέζος μέσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Κιάρτανσον ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο τέταρτο λεπτό, για το 1-0 των Περιστεριωτών. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα ακόμα γκολ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 59ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ με ωραίο τακουνάκι τροφοδότησε τον Ντε Μποκ από τα αριστερά, εκείνος απέφυγε τον Φαντιγκά και μπήκε μέσα στην περιοχή. Έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Ροτάριου από κοντά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι, ο ρυθμός έπεσε και έτσι το 2-0 ήρθε εύκολα. Ο Ατρόμητος έφτασε τους 22 βαθμούς και πλησίασε στην εξάδα, ενώ ο Ιωνικός μετά τη νέα ήττα παραμένει ουραγός με οκτώ βαθμούς.

Το ματς

Η φάση του δεύτερου λεπτού ήταν ιδιαίτερα καθοριστική για την έκβαση της μονομαχίας του Περιστερίου. Ο Άοσμαν έκανε παιδαριώδες λάθος, με το οποίο ο Κιάρτανσον κατάφερε να προηγηθεί χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και την αποβολή του Τσιμπσάχ.

Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είχαν το υπέρ τους προβάδισμα στο σκορ και κατάφεραν να επιβληθούν του Ιωνικού και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για άλλα γκολ. Κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών του Ατρομήτου είναι οι Ροταρίου, Κιάρτανσον και Κεσχρίντα.

Οι παίκτες του Κόουλμαν απειλούσαν διαρκώς στα καρέ του τον Ιωνικό στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν μόλις στα τελευταία λεπτά. Ο Μύγας επιχείρησε ένα σουτ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 45+2' η διπλή προσπάθεια των Ρομπάιγ και Φριτζόνσον σταμάτησε από τον Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Ατρόμητος απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Χατζησαΐα και στη συνέχεια κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Ροτάριου, έπειτα από ωραία ενέργεια του Ντε Μποκ.

Στα εναπομείναντα λεπτά του ματς έγιναν ελάχιστα αξιοσημείωτα πράγματα στο παιχνίδι, μιας και το αποτέλεσμα είχε ουσιαστικά κριθεί υπέρ του Ατρομήτου.

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Άνετη νίκη για τους Περιστεριώτες που πλησίασαν στην εξάδα
SPORT24

Ατρόμητος: Μάριτς, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Τσιμπσάχ, Ρομαό, Μύγας, Λοβέρα, Άοσμαν, Μάντζης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ