ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Γιορτάζει τα 98 χρόνια του και το Περιστέρι ντύθηκε στα μπλε

Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98 του χρόνια
Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98 του χρόνια ATROMITOS FC

Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98 χρόνια της ιστορίας του και κεντρικά σημεία του Περιστερίου, όπως και το Δημαρχείο, στολίστηκαν με αφίσες της ομάδας.

Ο Ατρόμητος κλείνει τα 98 χρόνια της ιστορίας του και το Περιστέρι γιορτάζει. Συγκεκριμένα, κεντρικά σημεία της περιοχής, όπως και το Δημαρχείο, έχουν βαφτεί μπλε, καθώς έχουν στηθεί αφίσες για τα γενέθλια της ομάδας.

Μάλιστα, την Κυριακή (30/5) οι οπαδοί έχουν προγραμματίσει πορεία απ' το Δημαρχείο έως το γήπεδο τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα 98 χρόνια του Ατρομήτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου

"Σε ρυθμούς Ατρόμητου κινείται το Περιστέρι για να γιορτάσει τα 98α γενέθλια του μεγαλύτερου αθλητικού πρεσβευτή της πόλης μας.

Σε κεντρικά σημεία της περιοχής και φυσικά στο Δημαρχείο έχουν στηθεί αφίσες που διαμορφώνουν το εορταστικό κλίμα εν όψει της 31ης Μαΐου, που το «Αστέρι» θα κλείσει τα 98 του χρόνια, με την ευχή στα 100 να είναι ακόμα πιο δυνατό.

Οι εκδηλώσεις αγάπης για τον Ατρόμητο και το Περιστέρι, έννοιες ταυτόσημες, είναι σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα, Κυριακή (30/5), με τον ρυθμό να δίνουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, Fentagin.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοθεί το μήνυμα ότι ο Ατρόμητος είναι εδώ και δυναμώνει μέρα με την ημέρα, έχοντας στο πλάι του τον κόσμο, που του δίνει τη δύναμη για ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά.

Ο Ατρόμητος γιορτάζει! Ευχή όλων μας, από τον Αύγουστο να πανηγυρίζει με τον κόσμο του στα γήπεδα, με ασφάλεια και υγεία".

Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98 του χρόνια
Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98 του χρόνια ATROMITOS FC


Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98 του χρόνια
Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98 του χρόνια ATROMITOS FC


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ