ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Επιστρέφει σε ρόλο τιμ μάνατζερ ο Μπρίτο

Ο Εντουάρντο Μπρίτο σε παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό /6-3-2016
Ο Εντουάρντο Μπρίτο σε παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό /6-3-2016 EUROKINISSI

Ο Εντουάρντο Μπρίτο θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου με τον Νίκο Λαζαρίδη να μετακίνειται στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου.

Μπρίτο η επιστροφή. Μετά από τρία χρόνια ο Βραζιλιάνος που είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές και γκολ παίκτης της ομάδας του Ατρόμητου επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε για να αναλάβει ρόλο τιμ μάνατζερ από τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα ο μέχρι πρότινος τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης, θα μετακινηθεί στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Νέος team manager της ομάδας ο Εντουάρντο Μπρίτο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος που είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές και γκολ παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου, επιστρέφει στην ομάδα και ειδικότερα στο αγωνιστικό τμήμα. Ο Μπρίτο από τη νέα αγωνιστική σεζόν αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager, με τον Νίκο Λαζαρίδη να μετακινείται στις ακαδημίες.

Ο Λαζαρίδης που έχει ολοκληρώσει το δίπλωμα UEFA C, αναλαμβάνει τη θέση του διοικητικού υπευθύνου ακαδημιών της ομάδας δίπλα στον Γιώργο Κορακάκη που κατέχει τις θέσεις του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών και προπονητή U19.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Εντουάρντο Μπρίτο ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο. Νιώθω ότι γυρνάω στην ποδοσφαιρική μου οικογένεια, σε ένα σύλλογο που γνωρίζω πολύ καλά όλα τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σπανό για την πρόταση που μου έκανε και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα βάλω τα δυνατά μου από το νέο αυτό πόστο της ομάδας. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και πάλι με τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο αφού ήταν εκείνος που με έφερε στην ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μας.

Ακόμα είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρω στην ομάδα και τον Χαβιέ Ούμπιδες, με τον οποίο θα κάνουμε ακόμη περισσότερα στα τόσα πολλά που έχει πετύχει η ομάδα μέχρι σήμερα. Τέλος θέλω να καλέσω τον κόσμο του Ατρομήτου, που τόσο πολύ με έχει αγαπήσει, να είναι δίπλα στην ομάδα και να μας στηρίξει τη νέα σεζόν ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ