Ατρόμητος: Ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις θέλουν στο Περιστέρι

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στον Ατρόμητο τρέχουν για να ενισχύσουν το ρόστερ. Στόχος η απόκτηση ποδοσφαιριστών σε τέσσερις θέσεις.
Με τον Γιώργο Σπανό να “τρέχει” τον Ατρόμητο και τη νέα σεζόν, οι διαδικασίες ενίσχυσης της ομάδας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
Οι Περιστεριώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Βόκολο ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα αγοράς για να πάνε στον Ατρόμητος ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα κενά που έχουν προκύψει στο ρόστερ.
Πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν ότι το επιτελείο έχει βγει στην αγορά για να ψάξει παίκτες για τέσσερις θέσεις. Συγκεκριμένα στο Περιστέρι θα ήθελαν να έχουν βασικούς παίκτες στις εξής θέσεις: Αριστερό μπακ, στόπερ, εξτρέμ και κεντρικό επιθετικό.