STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Αστέρας 2-0: Οι Περιστεριώτες καθάρισαν από νωρίς και παρέμειναν στο κατόπι της εξάδας

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Αστέρα
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Αστέρα INTIME SPORTS

Μόλις 12 λεπτά χρειάστηκαν για τον Ατρόμητο να καθαρίσει το τρίποντο με τον Αστέρα Τρίπολης. Χατζησαΐας και Κιάρτανσον ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Κρις Κόουλμαν και υπέγραψαν ένα σημαντικό τρόπο για τους Περιστεριώτες που εξακολουθούν να είναι στο κατόπι της εξάδας.

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες στη Super League, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης 2-0. Οι Περιστεριώτες καθάρισαν πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη, χάρη στα τέρματα του Χατζησαΐα στο 9' και του Κιάρτανσον στο 12'.

Ατρόμητος - Αστέρας 2-0: Οι Περιστεριώτες καθάρισαν από νωρίς και παρέμειναν στο κατόπι της εξάδας
SPORT24

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους τελική στο παιχνίδι. Ο Ρομπάιγ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι και ο Έρλινγκμαρκ έστρωσε στον Χατζησαΐα ο ο οποίος με ένα ωραίο σουτ εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Η δεύτερη τελική του Ατρομήτου οδήγησε και αυτή σε γκολ. Ο Ρομπάιγ κινήθηκε αυτή τη φορά από τα αριστερά και συνέκλινε προς τον άξονα. Έκανε μια γλυκιά πάσα και ο Κιάρτανσον με υπέροχο τσίμπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια, ενώ οι Αρκάδες πίεσαν για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, δίχως όμως αποτέλεσμα. Σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά το δοκάρι του Κρεσπί στο 70ο λεπτό. Ο Ατρόμητος ανέβηκε στην έβδομη θέση έχοντας 15 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε στους 10 βαθμούς.

Καθάρισε από νωρίς και πήρε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσε να βρει γρήγορα τα γκολ που έψαχνε. Στον αντίποδα ο Αστέρας άργησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, καθώς οι παίκτες έμοιαζαν "παγωμένοι" από τα γρήγορα γκολ του Ατρομήτου. Οι Αρκάδες απείλησαν για πρώτη φορά στο 26'.

Ο Ιγκλέσιας έκανε μια σέντρα από τα αριστερά και ο Σίτο με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Γκονζάλες έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά αυτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, ο οποίος με τα ακροδάκτυλα άλλαξε την πορεία της μπάλας.

Στο 30' ο Σίτο έφτασε για μια ακόμα φορά κοντά στο να μειώσει όταν βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Γιαννιώτης τον σταμάτησε με σωτήρια επέμβαση. Επτά λεπτά μετά ήταν η σειρά του Κρεσπί να απειλήσει.

Ο Ισπανός με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τον Ατρόμητο. Ο Ρομπάιγ έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Ροτάριου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε.

Πίεσε ο Αστέρας στο δεύτερο μέρος, από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν πιο αργό ρυθμό μέχρι και το 60'. Ο Αστέρας πήρε την μπάλα στα πόδια του, μιας και έψαχνε το γκολ για να μπορέσει να πάρει κάτι από το ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 53' με τον Ριέρα με ένα πανέμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής να πηγαίνει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπαράλες στην τελευταία του ενέργεια στο ματς ανάγκασε τον κίπερ των Περιστεριωτών σε ενστικτώδη επέμβαση με καρφωτή κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 59'. Έπειτα από ωραία αντεπίθεση από τα αριστερά, ο Ρομπάιγ έκανε το γύρισμα στον Κούεν και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Ένα λεπτό μετά ο Μπενίτο με ωραία κεφαλιά, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Ριέρα έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, καθώς ο Γιαννιώτης ήλεγχε την πορεία της.

Ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει στο σκορ στο 70ο λεπτό. Ο Άλβαρες με υπέροχη ενέργεια αφού απέφυγε έναν αντίπαλο από τα αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Κρεσπί στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Οι Αρκάδες πίεσαν και είχαν κάποιες τελικές προσπάθειες για να πετύχουν κάποιο γκολ, πατώντας καλύτερα στο γήπεδο, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο Ατρόμητος είχε δύο ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Κλωναρίδη εξουδετερώθηκε από τον Παπαδόπουλο στο 87', ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Φριντζόνσον από λίγο πιο μακρινή απόσταση πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ατρόμητος - Αστέρας 2-0: Οι Περιστεριώτες καθάρισαν από νωρίς και παρέμειναν στο κατόπι της εξάδας
SPORT24

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Μαυρομάτης, Αθανασίου, Ροτάριου (77' Κλωναρίδης), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες (67' Οικονομίδης), Ρομπάιγ (89' Τζοβάρας), Κούεν (77' Φριντζόνσον), Κιάρτανσον (67' Τζαβίδας).

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Γκαρντάβσκι (46' Καρμόνα), Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Τασουλής (67' Άλβαρες), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (67' Μπερτόγλιο), Κρεσπί, Σίτο, Ριέρα, Μπαράλες (57' Μπενίτο).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ