STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Το buzzer beater του Κουλούρη οδηγεί στη σωτηρία την ομάδα του Περιστερίου

Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Βόλου | 3 Μαρτίου 2022
Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Βόλου | 3 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος με τον Ευθύμη Κουλούρη να πετυχαίνει γκολ στο 92' της αναμέτρησης επί του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε μια νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει πέναλτι στο 88' με τον Παμλίδη.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει πάρει από το χέρι τον Ατρόμητο και με τα συνεχόμενα γκολ του, έφτασε τα 12, οδηγεί την ομάδα του Περιστερίου στην παραμονή στη Super League και το Σάββατο το βράδυ ο διεθνής φορ του έδωσε μια νίκη σωτηρίας επί του Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ στο 92' της αναμέτρησης.

Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι που θα μπορούσαν με βάση την απόδοση τους να φύγουν με το τρίποντο από το Περιστέρι και να βάλουν φωτιά στη μάχη της παραμονής είχαν χάσει πέναλτι στο 88' με τον Παμλίδη σε μια φάση καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα. Ένα πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Γιαννιώτης με εκτίναξη στην δεξιά του γωνία.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν διεκδικεί "δάφνες ποιότητας". Δεν θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή και είχαν ως πρώτο στόχο να μην χάσουν και να μην δεχτούν γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να κάνει ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια με τον Κόουλμαν στον πάγκο του. Από την άλλη η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν αυτή που έψαξε περισσότερο το γκολ αλλά βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Γιαννιώτη.

Ο οποίος μέχρι να έρθει το γκολ buzzer beater από τον Κουλούρη ήταν ο MVP για την ομάδα όχι μόνο για την απόκρουση στο πέναλτι αλλά και γιατί είχε βγάλει ότι πήγε προς την εστία του στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος που όπως γράψαμε ήδη έκανε τη χειρότερη του εμφάνιση με τον Κόουλμαν στον πάγκο του βρήκε το γκολ που ήταν και το ζητούμενο σε μια γρήγορη επίθεση από τα αριστερά με τον Καστεγιάνο να δίνει στον Σπιριντόνοβιτς, αυτός έκανε τη σέντρα προς τον Κουλούρη ο οποίος στο πρώτο δοκάρι με ένα απλό άγγιγμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Γήπεδο: Περιστερίου

Γκολ: 92' Κουλούρης.

Κίτρινες: 54' Σάλομον, 87' Καστεγιάνο/36' Σλίβκα, 53' Μπρούνο Άλβες, 67' Βιτλής

Κόκινες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟ: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας (63' Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Χαρίσης (79' Έρλινγκμαρκ), Σάλομον, Ντένις (66' Ναμπί), Άλιμπεκ (67' Κλωναρίδης), Μουνίθ (79' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής (82' Μπαξεβανίδης), Μπρούνο Άλβες, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Τσίμπσαχ (72' Μαρτίνες), Ιωαννίδης, Ντάουντα (62' Παμλίδης).

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ