ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Μπεντινέλι έως το 2023

Ο Μπεντινέλι στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στη Λαμία για τη Super League Interwetten.
Ο Μπεντινέλι στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Μπεντινέλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος συνέχισε τις μεταγραφές του ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τόμας Μπεντινέλι, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο 28χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης απ' το 2018, ενώ φέτος ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Τόμας Μπεντινέλι που υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος που διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο αποτέλεσε ηγετικό στέλεχος του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς την προηγούμενη τριετία πραγματοποίησε 82 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 20 γκολ και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο 28χρονος (24/2/1993) που μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έγινε επαγγελματίας στην ιστορική Φλαμένγκο καθ’ υπόδειξη του προπονητή, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο και τον Αύγουστο του 2013 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την ιταλική Σιένα, ενώ επιστρέφοντας στη Φλαμένγκο αγωνίστηκε ως δανεικός σε Πόντε Πρέτα, Σιάτλ Σάουντερς, Ζόινβιλ.

Η παρουσία του στη Βραζιλία ολοκλήρωθηκε με θητείες σε Σάντα Κρουζ, Σπορ Ρεσίφε και Λοντρίνα, πριν τελικά αποκτηθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης το καλοκαίρι του 2018.

Ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ωστόσο από τη Βραζιλία φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον κ. Αγγελόπουλο, τον προπονητή, Άνχελ Λόπεθ και φυσικά τον Χαβιέ Ούμπιδες, που με εμπιστεύτηκαν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Θέλω να πω και στους οπαδούς ότι ανυπομονώ να τους δω στο Περιστέρι. Θα τα πούμε σύντομα!».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας επέλεξε και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «10»".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ